Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Hayat Şarkısı 33. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Başrollerini Burcu Biricik, Birkan Sokullu ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın paylaştığı Hayat Şarkısı 33. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümdeHülya, Filiz'in gönlünü almaya çalışıyor; Cem gizli kozunu oynuyor!

        HAYAT ŞARKISI 33. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Hüseyin ile Melek’in evlilik haberinin Cevher ailesindeki sarsıntıları devam ederken iki kardeş arasındaki mücadele gittikçe kızışmaktadır. Hülya ile Zeynep arasındaki ittifak güçlenirken Melek de karşı ataklarla kardeşinin saldırılarını boşa çıkarmaktadır.

        Burçin ile Mahir’in ilişkilerinin üstünde kara bulutlar dolaşırken Süheyla’nın Hatice’yi baş göz etme çabaları hiç beklenmedik problemlere yol açacaktır.

        Hülya duyduğu vicdan azabı nedeniyle sakat kalma tehlikesi yaşayan Filiz’in gönlünü almaya çalışırken Cem de Nurgül’ün etrafında kurduğu koruma duvarını aşıp karısına ulaşmanın yollarını aramaktadır. Cem’in bu amaçla atacağı hiç beklenmedik bir adım Hülya’nın bin bir çabayla kurduğu mutlu aile düzenini darmaduman edecektir.

        HAYAT ŞARKISI 32. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Hülya, Bahar’ı yıllardır kendisinden saklamasının hesabınıablasındançok ağır bir dille sorar. Ablasıyla tüm bağlarını kopartır.

        Filiz hastanede yaşam mücadelesi verirken, Süheyla ve Haticedevicdan azabı içinde kıvranmaktadırlar. Öte yandan kendisini kaçıran adamların baskısıyla Filiz’den boşanmak istediğini bildiren birkâğıt imzalamak zorunda kalanCem bir yolunu bulup kaçar.

        Melek kardeşinin karşısına bu sefereskisinden çok dahafarklı bir kimlikle çıkmaya kararlıdır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ