Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Hangimiz Sevmedik 19. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Başrollerini Selen Soyder, Can Yaman, Cengiz Bozkurt, Altan Erkekli, Gül Onat, Bülent Şakrak, Mehtap Bayrı ve Veysel Diker'in paylaştığı Hangimiz Sevmedik 19. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak.

        HANGİMİZ SEVMEDİK 19. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Bütün mahalleli meydanda toplanmış Nejat ile sözleşme yapacakken Şener büyük bir sürpriz yaparak mahalleyi kurtarır. Şener bu hareketi ile başta Adile ve Münir olmak üzere bütün mahallenin takdirini kazanmıştır. Yuvacık sakinlerinin Şener’e bir sürprizleri vardır.

        Diğer yandan Saim çiçeği çikolatasıyla Adile’yi Tarık’tan istemeye gelir. Saim’i Tarık’ın elinden zor alırlar. Münir de hadiseyi duyar kavga çıkar. Şener ve mahalle esnafı da olaya müdahil olur. Arbede esnasında yaşanan bir kaza ile Münir hafızasını kaybeder. Bu hafıza kaybı sonucu Yeşil ve Çam aileleri arasındaki dengeler tamamen değişecektir.

        HANGİMİZ SEVMEDİK 18. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Münir’den okkalı bir dayak yiyen Saim Adile’nin hatırına şikayetinden vazgeçer. Saim’in Adile’ye kur yaptığını Münir’in onu bu yüzden dövdüğünü öğrenen Tarık Münir’e minnettardır.

        Mahalleye döndüklerinde bir müteahhitin Yuvacık Mahallesinde site ve avm yapmak istediğini öğrenirler. Bu fikir mahalle sakinlerinin çoğunun hoşuna gitse de Münir ve Adile’nin fikrini önemserler.

        Mahallelinin çoğu gibi Tarık ve Itır da bu konuda fikir ayrılığına düşmüşlerdir. Tarık evlerin yıkılarak yerine daha modern ve Adile’nin yaşlılığında rahat edeceği bir ev yapılmasına sıcak bakarken Itır mahallenin yenilenmesi ile anıların yok olacağını düşünür.

        Diğer yandan Emel’e kısmet vardır. Komşu Selma oğlu Mahmut ile Emel’i baş göz etmeye niyetlidir. Şener müteahhitle konuşmaya gider. Yuvacık’ta site ve avm yapabilmesi için mahalleliyi ikna edeceğini söyler. Müteahhit onu işe alır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ