Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon "İçerde" 24. bölümünden ilk sahne yayınlandı

        Show TV'nin Ay Yapım imzalı, Pazartesi akşamına damga vuran dizisi "İçerde"nin 24. bölümünden ilk sahne yayınlandı.

        Alyanak ile Berke arasında geçen konuşmada Alyanak'ın "arada kaldık yine hangisi işimize gelir bilmiyorum. Kebapçı Celal mi? Kudret Sönmez Tek mi? Bu ikisi karşı karşıya gelirse kıyamet kopar, taş taş üstünde kalmaz, zevk için kan dökerler" dediği sahnede Alyanak'ın Kudret Sönmez'i, Celal kadar gaddar ve acımasız diye tanımlaması Kudret karakterinin kim olduğu konusunda büyük merak uyandırdı.

        İÇERDE DİZİSİNİN BÖLÜMLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
        REKLAM

        "İçerde"nin bu akşam ekrana gelen 23. bölümünde; Yusuf Müdür kumarhane baskınına giden ekibini sorgularken, Sarp da Handan'a gidip o gün bulunan çantayı nerede sakladığını öğrendi. Bütün kanıtlar Mert Karadağ'ı gösteriyordu. Celal, Mert'i Handan'ın arkasında kim olduğunu bulması için görevlendirdi. Melek'in yeni ofisine ilk müşteri olarak Handan geldi. Bu arada Eylem Sarp'a Mert'in gizli telefonundan bahsetti. Yusuf Müdür ve Sarp, Mert'in evini kontrol etmek için bir plan yaptılar. Yusuf oyalamak için Mert'e bir iş verdi ve bu arada Sarp, Mert'in evine girip sim kartları buldu. Eve kamera yerleştiren Sarp sim kartların numaralarını aldı.

        Tam o anda Mert eve geldi. Mert eve girdiğinde Sarp da içerde kalmıştı ve telefon konuşmasında birisine sim kartları götüreceğini öğrendi. Takibe aldığında kartların Celal'e ulaştırıldığını gördü. Handan, Melek'e davalı olduğu Tahsin ile görüşmesini teklif etti. Melek görüşmeye gittiğinde onun Tahsin ile fotoğraflarını çektirtti. Celal Sarp'a Handan'ı almasını söyledi.

        Handan da toplantıda Sarp'ın da olmasını istedi. Handan iş yapmayı kabul etmesi için tek bir şartı olduğunu söyledi. Bir kişiyi Sarp'ın öldürmesini ve o anda da orada olmak istedi. Bu arada Mert, Handan'ın evine girip kamera yerleştirdi ve duyduğu konuşmalar karşısında şaşkına döndü. Aksiyonun eksik olmadığı bölümde Sarp'ın Tahsin'i ele geçirip buluşma yerine götürdüğünde Tahsin tam Handan ile konuşmaya çalıştığı anda Sarp'ın onu vurduğu sahne izleyenleri ekran başına kilitledi.

        REKLAM

        Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği ve iki kardeşin birbirini bulma hikayesini anlatan İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alırken yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar üstleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ