Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Cesur ve Güzel final ne zaman? Cesur ve Güzel ne zaman bitiyor?

        Başrollerini Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ'un paylaştığı Cesur ve Güzel dizisi, bilindiği üzere Cesur ve Sühan'ın aşk hikayesini konu ediniyor. Ancak dizi, yakın bir tarihte sonlanacak. Peki Cesur ve Güzel ne zaman final yapıyor? İşte Cesur ve Güzel finali hakkında detaylar...

        CESUR VE GÜZEL FİNAL YAPIYOR

        Cesur ve Sühan’ın destansı aşk hikayesinin, mutlu sonla bitip bitmeyeceği 22 Haziran’da son kez yayınlanacak bölümde cevap bulacak. Tatlıtuğ ve Büyüküstün, ilk günden itibaren etkileyici sahneleriyle dikkat çeken projede yaşadıkları unutulmaz anları anlatırken, ekibe teşekkür etti.

        Kıvanç Tatlıtuğ, birinci bölümde Cesur ve Sühan’ın kaza sonrası tanıştıkları sahnenin favorisi olduğunu söyledi. Oyuncu, “Cesur rolü benim ve kariyerim için yeni bir deneyim oldu. Cesur’un maceraperest ve tutkulu karakterinde kendimden bir şeyler buldum” dedi. Büyüküstün ise, “Güzel bir sinerjiyle çalıştık. En çok Sühan’a teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

        REKLAM

        CESUR VE GÜZEL SON BÖLÜMDE RIZA, CESUR'A BÜYÜK BİR TUZAK KURUYOR

        Cesur, Rıza’yı köşeye sıkıştırdığı anda bir karar vermek zorunda kalır, Sühan onun doğru kararı vermesi için dua ederken babasının bıçaklandığı haberiyle tüm Korludağ sarsılır.

        Korhan, tüm yaşananlardan Cahide’yi sorumlu tutsa da ailesinin iyiliği için sessiz kalmak zorunda kalır. Tahsin Korludağ, bu sefer hepsinin elini kolunu bağlayacak bir sürpriz yapmıştır.

        Her şeyini kaybeden Bülent, intikam almayı kafasına koymuş şekilde Korludağ Çiftliği’nin kapısını çalar. Mihriban’ın tüm çabalarına rağmen, Bülent’in hırsı onu hata yapmaya mahkum etmiştir.

        Cesur’un önüne çıkardığı bütün virajları ustalıkla dönen Rıza, ondan sonsuza dek kurtulmaya karar verir. Cesur ve Sühan birbirlerinden habersiz Rıza’nın kurduğu tuzaklara ayrı ayrı ilerlerken, ikisinin de aklında birbirlerinde duydukları aşktan başka bir şey yoktur.

        CESUR VE GÜZEL OYUNCU KADROSU

        Oyuncu adı Karakter
        Kıvanç Tatlıtuğ Cesur
        Tuba Büyüküstün Sühan
        Tamer Levent Tahsin Korludağ
        Erkan Avcı Korhan Korludağ
        Serkan Altunorak Bülent
        Sezin Akbaşoğulları Cahide Korludağ
        Devrim Yakut Mihriban
        Nihan Büyükağaç Adalet
        Fırat Altunmeşe Kemal
        Yiğit Özşener Rıza
        Irmak Örnek Şirin
        Okday Korunan Salih
        Gözde Türkpençe Banu
        Işıl Dayıoğlu Reyhan
        Zeynep Kızıltan Hülya
        Cansu Türedi Necla
        Tilbe Saran Fügen
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ