Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Bodrum Masalı 39. son bölümde Evren'e büyük sürpriz

        Kanal D'nin TMC imzalı dizisi Bodrum Masalı 39. son bölümüyle ekranlara gelecek. İstanbul'da zengin bir hayat sürerken, evin babası Evren Ergüven'in borçları nedeniyle iflas eden Ergüven ailesinin hikayesini konu alan Bodrum Masalı'nın yeni bölümünde Bora ve Lal, Faryalı'nın yardımıyla kaçıyorlar. Evren'i ise büyük bir sürpriz beklemektedir. İşte Bodrum Masalı 39. son bölüm fragmanı ve özeti...

        BODRUM MASALI 39. SON BÖLÜMDE NELER OLACAK?

        Faryalı, Evren'e karşı Bora ile iş birliği yapar. Bora ve Lal'in polislerden kaçmalarına yardım ederken, Evren'i büyük bir sürpriz beklemektedir. Faryalı'nın başı çektiği grup, organize olmayı başarırlarken Ateş ve Uzay'ın görevi ise Haydar Efe ile ilgilenmektir.

        REKLAM

        Öte yandan Su ile Kelebek, aralarındaki problemleri sona erdirmeyi başarırlar. Ateş ile Aslı da yeniden bir araya gelirler. Lal ile Bora, polislerden kurtulmayı başaracaklar mı? Evren, planını uygulayabilecek mi? Uzay, Haydar Efe'yi ikna edebilecek mi?

        Mehpare Hanım’ın cenazesinin gizlice gömüldüğünün anlaşılmasının ardından polis Bora’yı yakalamak için harekete geçer. Yıldızlı Otel’e de baskın yapılır fakat bizimkiler Bora’ya yardıma devam etmekte kararlıdır. Bora’nın bir süreliğine Maya’nın evinde kalmasına karar verilmesi ise Faryalı’nın canını sıkar. Öfkesi büyüyen Evren, oteli sıkıştırmak için sahille arasına paravan diktirir. Bunu çözmenin yolu, Haydar’ın daha önce yaptığı satışı deli raporu alıp iptal ettirmektir. Onu buna ikna edecek tek kişi büyük aşkı Üzüm’dür. Bu işin sonunda her şeyi etkileyecek bir bilgi ortaya çıkar.

        REKLAM

        BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

        Annesinin ölümü ile bozguna uğrayan Bora, Evren ve Gözde'nin kendisini ihbar etmesi sonucu annesinin cenazesine katılamayacak duruma geliyor ama Faryalı'nın önderliğinde gelen yardım eli, işlerin seyrini değiştiriyor. Gözde, herkese oynadığı bebek oyunundan sonra Evren ile iş birliği yapması, ikisinin de foyasını ortaya çıkarır. Bora, intikam yemini ederken yardımına düşman olduğu Faryalı koşar. Faryalı, Kelebek ve Ateş'in de desteğini alacak olan Bora, şimdi her zamankinden daha güçlüdür.

        Bora, annesinin cenazesini toprağa verebilmek için yakalanma riskine rağmen Bodrum’a dönmeye karar verir. Bu tam Evren’in aradığı fırsattır, Gözde’yi de planına uymaya zorlar. Polis baskınlara başlar, her yerde Bora’yı ve beraber çalıştığı kişileri aramaktadırlar. Faryalı ise, eski anlaşmazlıkları bir kenara bırakarak bu hassas konuda Bora’ya yardım edecektir. Bu arada, büyük bir kavganın ardından Su tarafından terk edilen Kelebek perişan olur. Onları barıştırmak yine Aslı ve Ateş’e düşer.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ