Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Anne dizisi final bölümü fragmanında Cengiz, Turna’nın mirasının peşinde

        Anne dizisi final bölümüyle son kez ekranlara geldi. Başrollerini Cansu Dere, Vahide Perçin, Beren Gökyıldız ve Gonca Vuslateri ve Berkay Ateş’in paylaştığı dizi Anne'nin 33. son bölümünde Cengiz ile Şula yüzleşiyor. Cengiz'in Turna'nın mirasının peşinde olduğu son bölümde olaylar nasıl gelişti? İşte Anne 33. bölüm fragmanı ve özeti...

        ANNE 33. FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

        Cengiz’in tehlikeli, zalim bir adam olduğu bilinmektedir. Fakat birini öldürebilecek kadar ileri gitmesi herkesi tedirgin eder. Zeynep Turna’nın bir katille aynı evde yaşamasını elbette kabullenmeyecektir. Bu gelişmeler Şule için de sabrının sonu olur. Cengiz’i karşısına alıp yüzleşir. Şule bütün gerçekleri ortaya dökerken Cengiz ısrarla “masum” olduğunu söyler. Ve yine Şule’yi ikna etmeyi başarır. Peki Cengiz gerçekten masum mudur yoksa bir katil mi?

        REKLAM

        Cengiz’in katlanarak çoğalan eziyetleri, Turna’nın bitmeyen acıları, Zeynep’in çırpınışları, Şule’nin yaşadığı ve yaşattığı hayalkırıklıkları birikir birikir... ve “artık yeter” denecek yerde hiç beklenmedik bir şekilde son bulur. Şüphesiz bu olaydan herkes kendine düşen payı alır.

        Kimi kazanır kimi kaybeder... Kimi huzura kavuşur kimi sevdiğine... Kimi her şeyden vazgeçer... Kiminden herkes her şey vazgeçer.

        BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

        ZEYNEP, GÖNÜL'E İLK KEZ "ANNE" DİYOR

        Zeynep geçmişindeki acı gerçeği nihayet öğrenmiş, Gönül’ün tam yirmi beş yıl, onu korumak için suçsuz yere hapis yattığını anlamıştır. Bu zamana kadar söyleyemediği o büyülü kelime şimdi yüreğinden koparak sahibini bulur. Zeynep yıllar sonra ilk kez Gönül’e “anne” der.

        Diğer yanda, Turna’ya bırakılan mirastan haberdar olan Cengiz paraya sahip olmak için sabırsızlanmaktadır. Soluğu Cahide’nin evinde alır. Gözü kararmış halde evin etrafında dolaşırken onu ilk fark eden, evdeki silaha en yakın olandır. Ve silahı Cengiz’e doğrultup evini savunmakta tereddüt etmez.

        Yeni kalp rahatsızlığı geçiren ve durumu oldukça riskli olan Cahide yaşanan gerginliklerden dolayı bir hayli yıpranır. Olmaktan çekindiği ameliyat için bir seçme şansı kalmaz. Apar topar hastaneye kaldırılıp ameliyata alınır. Fakat bunun üstesinden gelebilecek midir bilinmez.

        REKLAM

        Turna kardeşinden ayrı kaldığı için üzülürken Zeynep onu mutlu edecek gelişmeler sağlamayı başarır. Fakat Cengiz Turna için bir kez daha, ben buradayım, diyecek ve her şeyi mahvedecektir.

        Daha önce Cengiz’in karşısına dikilip “kızımı bir daha üzersen seni öldürürüm” diyen Gönül, şimdi bir şey yapması gerektiğini düşünmektedir.

        Şule ise geçmişiyle ilgili yeni bir bilgiye ulaşır. Kendisi için çok önemli olan bir şeyi Cengiz’in yıllardır ondan gizlediğini öğrenir. Bu Şule için bir dönüm noktası olacak gibidir. Bunca zaman Cengiz’le ilgili sorgulamadığı, görmezden geldiği şeyleri artık yavaş yavaş fark etmeye başlar. Bu durum çok ciddi bir karar almasını tetikleyecek ve bütün dengeleri değiştirecektir.

        ANNE DİZİ OYUNCULARI

        Oyuncu Oynadığı Karakter
        Cansu Dere Zeynep Güneş
        Beren Gökyıldız Melek Akçay
        Vahide Perçin Gönül Aslan
        Gülenay Kalkan Cahide Güneş
        Gonca Vuslateri Şule Akçay
        Berkay Ateş Cengiz Yıldız
        Can Nergis Ali Arhan
        Alize Gördüm Gamze Güneş
        Ahsen Eroğlu Duru Güneş
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ