Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Show TV'nin günlerdir beklenen dizisi Kalp Atışı Cuma günü başlıyor

        Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, başrollerinde Gökhan Alkan ve Öykü Karayel’in yer aldığı, Show TV’de Cuma günü ilk bölümüyle ekrana gelecek Kalp Atışı‘ndan bir tanıtım daha geldi. Günlerdir beklenen dizinin tanıtımında ekrana gelen helikopter sahneleri dikkat çekti.

        Eylül ve Ali Asaf’ın yıllar sonra birbirini gördüğü ve kalp atışının hızlandığı anlar izleyenlerde heyecan yarattı. Ali Asaf ve Eylül’ün aralarındaki o özel duygunun bakışlarıyla derinden hissedildiği sahnelerde Ali Asaf’ın Eylül’e “evlendin mi, erkek arkadaşın var mı? dediği, şok olan Eylül’ün “hayır” yanıtını verdiği tanıtım büyük beğeni topladı. Cuma günü izleyicileriyle buluşacak olan Kalp Atışı şimdiden birbirinden özel tanıtımlarıyla herkesi ekran başına kilitledi.

        REKLAM

        UÇUŞUP GİDEN ZAMANA İNAT VURUYOR KALBİM DUYUYOR MUSUN?

        “Dünya ne kadar berbat bir yer olsa da, iyilerin mutlaka kazanacağını kanıtlayan birileri her zaman vardır. Belki de O size hiç adil davranmayan kaderin sunduğu ilk ve tek şanstır. Henüz on sekiz yaşındaki lise öğrencisi Eylül’ün de kaderini değiştirecek o şansın adı Ali Asaf Denizoğlu’dur. Hikayenin başladığı yer Ege’de bir kasabanın lisesi... İkilinin yollarının ayrılıp yıllar sonra tekrar kesiştikleri yer ise İstanbul’un en iyi hastanesinin çatısıdır! Hayata yenik başlayan, öfkesi dışında hiçbir şeyi olmayan bir kızın bir cerrah olarak hayata meydan okuma hikayesidir bu. Aynı zamanda ona bu cesareti verecek olan Ali Asaf’ın! Elini tutan ve başarabilirsin diyen bir yol göstericinin. Hepimizin tüm kalbimizle hayatımızda olmasını istediğimiz o kişi Eylül gibi bizim de hayata olan umutlarımızı hep ayakta tutacaktır.

        Dizide Gökhan Alkan ve Öykü Karayel’e; Ege Kökenli, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Devrim Atmaca, Hasan Şahintürk, Selahattin Paşalı, Başar Doğusoy, Burcu Türünz, Ceylan Ceylan, Erdem Kaynarca ve Vedat Erincin eşlik ediyor. Kore dizisi Doctors’tan uyarlanan, yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın yaptığı, senaryosunu Makbule Kosif, Eda Tezcan, Gülsev Karagöz, Zafer Özer Çetinel ve Melis Veziroğlu Yılmaz’ın yazdığı dizi Kalp Atışı Cuma günü Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşacak.

        Merakla beklenen Kalp Atışı, Cuma günü saat 20.00’de Show TV’de başlıyor!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ