Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1'inciLig'deson iki iç saha maçını Spor Toto Akhisar Stadı'nda oynayan Manisa Futbol Kulübü, bu hafta Sakaryaspor randevusuyla Manisa Mümin Özkasap Stadı'na geri dönecek. Sezonun ilk iç saha sınavında 20 Ağustos'ta Keçiörengücü'nü öğle sıcağında ağırladıktan sonra eylül ayındaki Tuzlaspor ve Göztepe maçlarını akşam saatlerine aldırıp, rakiplerini Akhisar'da ağırlayan Manisa temsilcisi, bu haftadan itibaren tekrar evinde sahne alacak.

        Sakaryaspor'u 7 Ekim Cumartesi günü Mümin Özkasap Stadı'nda saat 13.30'da ağırlayacak siyah-beyazlı ekip, Manisa 19 Mayıs Stadı'ndaki tadilat çalışmalarının tamamlanmasıyla ilk yarının sonunda bu stada geçmeyi planlıyor. Kale arkası tribünlerin üzerlerinin kapatılması çalışmalarının sürdüğü 19 Mayıs Stadı'nda elektronik bilet sistemlerinin de monte edilmesi bekleniyor. Ligde ilk 4 haftada 3 galibiyet aldıktan sonra 3 maçtır galip gelemeyen Manisa FK'nın rakibi Sakaryaspor, geçen hafta namağlup lider Eyüpspor'u yenerek sükse yapmıştı.

        DHA-Spor - Türkiye-Manisa - MANİSA,

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler