Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        FIBAEuropeCup'ta bu sezon elemeler ve ilk tur grup maçlarından lider çıkan Manisa Büyükşehir Belediyespor, 2'nci Tur M Grubu'na ise evinde şok bir yenilgiyle başladı. Avrupa'daki tarihinin ilk yılında bu sezon daha önce oynadığı 8 maçta 7 galibiyet alırken evi Muradiye Spor Salonu'nda 5'te 5 yapan Manisa ekibi, 2'nci Tur'daki ilk sınavında iç sahadaki yenilmezliğini kaybetti. 

        Fransız temsilcisi BCM Gravelines Dunkerqu'e 78-67 yenilen yeşil-beyazlı ekip grubuna son sırada başladı. Çeyrek finale kalmak için grupta ilk iki sıradan birini elde etmeye çalışacak Manisa BŞB, haftaya 13 Aralık Çarşamba günü Çekya'da ERA Nymburk'a konuk olacak. Nymburk da ilk sınavında Casademont Zaragoza'ya deplasmanda 82-79 yenildi.

        DHA-Spor - Türkiye-Manisa - MANİSA,

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler