Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Bloomberg HT Bloomberg HT 5 yaşında, ekonomi kanalı

        Ekonomi yayıncılığında zirveye oturan Bloomberg HT, bugün 5 yıl önce verdiği sözü tutarak Türkiye'de bu alanda yapılan işlere yeni bir soluk getirmiş olmanın gururunu yaşıyor.

        Bu serüvene; New York- Londra- Dubai gibi küresel finans merkezlerinden düzenli canlı yayın anlayışı, dünyayı izleyicilerinin önüne getiren finans başkentlerinden özel yayınlar, yatırımlar için doğru bilginin doğru zamanda aktarılması perspektifiyle başlayan Bloomberg HT, son dakika refleksleri, özel haber ve röportajlarıyla ilklerin kanalı oldu ve olmaya devam ediyor.

        Türk televizyonlarında ilk kez prime time'da düzenli ekonomi yayınını başlatan, iş dünyasına ve reel sektör temsilcilerine yeni bir kapı aralayarak en çok takip edilen ekonomi kanalı olarak yayın hayatına ilk günkü coşku ve prensipleriyle devam eden BLOOMBERG HT; televizyonun yanına radyo ve internet sitesini de ekleyerek Türkiye'nin gün boyu canlı ekonomi yayını yapan tek ekonomi platformu olarak bugün 5. yılını kutluyor.

        Piyasalardaki hareketi an be an takip eden ve sıra dışı analizlerle yeni bakış açıları yaratan değerli kadrosuyla Bloomberg HT'nin yapacakları henüz bitmedi.

        Kazananlar Bloomberg HT izler…

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ