Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Bu dizide 'Başrolde Aşk' var - VİDEO

        Başrolünü Mustafa Sandal ile Dolunay Soysert’in paylaştığı ‘Başrolde Aşk’ adlı sitcom’un tanıtımları TRT 1’de dönmeye başladı. Yapımcılığını ‘Boyut Film’in üstlendiği dizide Sandal ile Soysert’in yanı sıra Erdem Yener, Vildan Atasever, Mert Turak, Akasya Asıltürkmen, Nevra Serezli ve Bülent Kayabaş da rol alıyor.

        Dizide Mustafa Sandal hırslı bir menajeri, Dolunay Soysert ise onun eski eşini canlandırıyor. Aslı Zengin ve Ceren Aslan’ın senaryosunu yazdığı dizi 15 Nisan’dan itibaren ekrana gelecek.

        Boyut Film’in yapımcısı Murat Tokat, proje için “Bu bizim ilk TV işimiz. Türkiye’de ilk kez nitelikli farklı bir komedi yapacağız. Seyircinin komedi çıtasının yükselmesini istiyoruz” diye konuştu.

        BAŞROLDE AŞK'IN HİKÂYESİ

        İstanbul’un güzel semtlerinden birinde annesi Gönül, babası Tahir ve kız kardeşi Eda ile birlikte yaşayan Gani, işinde hırslı bir menajerdir. Tahir bey geçmişte gazinolarda organizatörlük ve sanatçıların menajerliğini yapmıştır. Bu nedenle, menajerlik yapan oğlunu yaptığı şeylerden dolayı sürekli eleştirir, eşi eski assolist Gönül ise devamlı olarak oğlunu över. Evlilik dışında herhangi bir ideali olmayan Eda ise hayatını Facebook ve Twitter’da mesaj yazarak geçirmektedir.

        Gani 8 ay önce eşi Ceyda’dan boşanmıştır. Fakat birlikte çalışmak zorundadırlar. Şirket bugünlere Ceyda’nın çabalarıyla gelmiştir. Gani’nin ideali, şöhret edeceği dizi oyuncuları üzerinden para kazanmaktır. İlk keşfi Sarp Sezgin’dir. Sarp’ın hayatı menajeri Gani sayesinde değişmeye başlar. Kadınlara karşı güvenini yitirmiş olan Sarp, Ceyda’nın üniversiteden arkadaşı Öykü ile tanışır ve sürpriz gelişmeler olur. Bir yandan Sarp’ın bir dizide başrolü alıp, dikiş tutturma çabası diğer yandan arkadaşlarıyla başından geçen eğlenceli olaylar dizinin genel konusunu oluşturmaktadır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ