Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Kıvılcım gösterisi yine büyüledi

        Gala gösterisi geçen hafta yapılan ve yoğun kar yağışına rağmen büyük ilgi gören Kıvılcım gösteri grubu önceki gün yine sahnedeydi.

        Kıvılcım’ı en önde izleyenler arasında Mustafa Erdoğan’ın oğulları Atlas, Ares ve Güney ile Yılmaz Erdoğan’ın oğlu Rodin ve Deniz Erdoğan’ın oğlu Beran da vardı. Kuzenlere dedeleri Nazım Erdoğan ile babaanneleri Süheyla Erdoğan eşlik ediyordu

        Anadolu Ateşi ekibinin Kıvılcım gösterisi dün bir kez daha sahnedeydi. Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’ın kızı Ecehan’la izlediği gösteriyi Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, gazeteci Hıncal Uluç, oyuncu Hakan Yılmaz, Betül Demir gibi ünlü isimler de hayranlıkla seyretti. Anadolu topraklarının zenginliğinden derlenen koreografiyi, etnik ve modern dans kurgusuyla sahneye taşıyan minikler beğeni topladı. 4-12 yaş grubundan 80 çocuk, tam 2 yıl boyunca haftada 5 gün günde 6 saat prova yaparak gösteriye hazırlandı. 2 bin başvuru arasından yapılan elemelerle seçilen geleceğin dans yıldızları kısa bir süre sonra Anadolu Ateşi ekibi gibi dünyayı gezmeye başlayacak. Gösterinin finalinde Egemen Bağış, Milli Eğitim Bakanı Ömer Çelik ve Mustafa Erdoğan çocuklarla birlikte sahnedeydiler. Bakan Çelik, Mustafa Erdoğan’a “Bu ‘kıvılcım’ için teşekkür ederiz” derken, Bağış da “Bir baba olarak bu gösteriye inanan ve destek olan anne ve babalara teşekkür ederim” diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ