Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Diziler Yer Gök Aşk, Aşk trafiği kördüğüm

        Yusuf, Havva ve Küçük Yılmaz’ı otelde el ele görüyğr ve kahroluyor Kapadokya'nın eşsiz fonunda çekilen, aşk ve entrika üzerine kurulu sürükleyici bir öyküye tanıklık ettiğimiz “Yer Gök Aşk”, sürükleyici bir bölümle daha karşımızda.

        Yusuf, Havva ve Küçük Yılmaz’ı otelde görür; oyuna gelmiştir. Hayatının aşkını başkasının kollarında görmek onu kahreder.

        Havva, Yusuf’tan intikam aldığı için çok mutludur. Ne var ki, Küçük Yılmaz’ın ona aşık olmaya başladığının farkında değildir.

        Sultan, Reşit’le konuşurken, Şeref ve Remzi, Küçük Yılmaz’la ilgili gerçeği tesadüfen öğrenirler. Şeref şoke olur, Sultan ise ne yapacağını bilemez halde kalakalır.

        Bade ne kadar Mehmet‘ten kaçsa da başaramaz. Mehmet, bebeğin kendinden olduğunu bildiğini söyler. Bade inkar eder ama gerçek ortadadır artık.

        Havva, Şeref’e Küçük Yılmaz’la birbirlerini sevdiklerini söyler. Ancak, Şeref çok kızgındır, affetmesi kolay olmayacaktır.

        Yusuf, konağa dönmeye karar verir; Bade bir darbe daha almıştır. Ya bu savaşı kaybedecek ya da Havva’yla aynı çatı altında yaşamayı kabul edecektir.

        Konakta soğuk savaş devam ederken, hiç umulmadık bir olayla Havva’nın bütün dünyası yine altüst olmak üzeredir...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ