Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya En iyi gazete: Habertürk

        Türkiye Öğrenci Konseyi tarafından düzenlenen "Yarının liderleri başarı ödülleri" törenle sahiplerini buldu. İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen törende televizyon, sanat, spor ve edebiyat gibi birçok alanda yılın en iyilerine ödülleri verildi.

        Çıktığı günden beri birçok ödül alan GAZETE HABERTÜRK Türkiye Öğrenci Konseyi tarafından da en iyi gazete ödülünün sahibi oldu

        ÖDÜLÜNÜ DAĞLICA ŞEHİTLERİ VE KAYIP İKİ PİLOT İÇİN ALDI

        Magazin D programının yapımcısı Cebrail Mungan da en iyi magazin programı ödülünü aldı. Mungan yaptığı konuşmada "Kaybolan iki pilotumuzun ailelerine Allahtan sabır diliyorum. Bu ödülü de Dağlıca'da şehit olan ve kayıp iki pilotumuz adına alıyorum" diye konuştu. 'Beyaz Show' en iyi talk şovu ödülünü alırken 'Yalan Dünya' dizisi ise yılın en iyi çıkış yapan dizisi ödülünün sahibi oldu. 'Yılın en iyi rektörü' ödülünü Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Hasan İbicioğlu aldı. Ünlü sanatçı Gülben Ergen ise, 'Çocuklar gülsün diye' kampanyasıyla 'yılın en iyi kampanyası ödülüne layık görüldü. Törende ödül alan diğer isimler ise şöyle:

        En iyi gazete: Habertürk

        En iyi Spor Kanaı: NTV Spor

        En iyi Yarışma programı : Ertem Şener ile 1 dakika

        En iyi bakan: Recep Akdağ

        En iyi kadın programı sunucusu Saba Tümer

        En iyi çıkış yapan erkek sanatçısı Hayko Cepkin

        En iyi yazar İskender Pala

        Yılın en iyi dizisi' Behzat Ç

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ