Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Dış basın İran medyası'ndan ortalığı karıştıracak bir iddia daha!

        Fars Haber Ajansı, El Kaide'nin Suriye'deki kolu El-Nusra Cephesi'nin "Türkiye ordusunun desteği ile Halep'in kuzeyinde konuşlandığını" öne sürdü. Ajans, diğer bir haberinde "Halep'te Türk asker öldürüldü, nüfus cüzdanı ortaya çıktı" iddiasına da yer verdi.

        Suriye krizinde Esad yönetimini destekleyen İran medyası, Türkiye karşıtı kampanyasını tüm hızıyla sürdürüyor. Fars haber ajansı, El Kaide'nin Suriye'deki kolu El-Nusra Cephesi'nin "Türkiye ordusunun desteği ile Halep'in kuzeyinde konuşlandığını" öne sürerken "Halep'te Türk askeri öldürüldü, nüfus cüzdanı ortaya çıktı" iddiasında bulundu.

        ACEM İDDİASI!

        FHA, "El-Kaide terör örgütüne bağlı onlarca teröristin Türkiye'nin Suriye sınırına yakın bölgelerde konuşlandığını" öne sürdüğü haberde "Söz konusu teröristlerin El-Nasra Cephesi adlı terör çetesinin üyesi olduğu ve Türkiye ordusunun desteği ile Halep'in kuzeyinde konuşlandığı ifade ediliyor" dedi.

        Ajans, "Ankara buna ne diyecek!" başlığı ile verdiği diğer bir haberde ise, "Halep'te Türk asker öldürüldü, nüfus cüzdanı ortaya çıktı" iddiasında bulundu. Öldürüldüğü öne sürülen "askere ait kimlik bilgilerine" yer verilirken bunun "Türkiye'nin Suriye'nin içişlerine resmen müdahale ettiğini ortaya koyduğu" savunuldu.

        ANKA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ