Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Kanallar Ahmet Çakar ve Reha Muhtar canlı yayında birbirine girdi

        Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Derin Futbol programında Ümit Özat ve Reha Mutar 'ın yazı tartışmasıyla başlayan kavgaya, önce moderatör Ertem Şener, daha Sonra da Ahmet Çakar dahil oldu.

        Eski hakem Ahmet Çakar, Reha Muhtar 'dan geçtiğimiz seneki tartışmanın rövanşını alırken, canlı yayında Rehat Muhtar 'ı madara etti. Canlı yayında yayıncılık dersi vermeye kalkan Reha Muhtar 'ı eline alan Ahmet Çakar, Muhtar 'ı mat ederken ağır sözler sarf etti.

        Reha Muhtar 'ın Vatan gazetesinde Ümit Özat hakkında yazdığı yazının “Derin Futbol” programında gündeme gelmesiyle birlikte başlayan tartışma uzun bir tartışmaya neden oldu. Özat, Reha Muhtar 'ı canlı yayına davet ederken “Reha Muhtar yayına bağlanmazsa yazıklar olsun” dedi.

        Özat 'ın ve yorumcuların daha dikkatli cümleler kullanmasını isteyen moderatör Ertem Şener ise Özat 'ın tepkisiyle karşılaştı. Programda Ümit Özat ve Ertem Şener arasında başlayan tartışma Ahmet Çakar 'ın araya girmesiyle Son bulurken aradan saatler Sonra Reha Muhtar canlı yayına bağlandı.

        REHA MUHTAR 'A GEÇMİŞİ HATIRLATTI

        Önce Ertem Şener 'e tepki gösteren Reha Muhtar, programın RTÜK kurallarına ve yayıncılık anlayışına ters olduğunu söyledi. Bu sözler üzerine Ertem Şener, Reha Muhtar 'a televizyonculuk yıllarında yapmış olduğu yayınları hatırlatarak programın yayıncılık etiğine uygun olduğunu belirtti.

        YAVRUCUM LAFI ÇILDIRTTI

        Ümit Özat, Reha Muhtar 'a Vatan gazetesinde kendisi hakkında yazdığı yazıyı hatırlatırken, Muhtar 'a tepki gösterdi. Reha Muhtar, Ümit Özat 'a “Yavrucum” diye hitap edince kavgaya Ahmet Çakar da dahil oldu.

        PROGRAMIMA GEYİK DİYEMEZSİN

        Çakar, kendisinin yorumcu olduğu programın yayıncılık anlayışını sorgulayan Reha Muhtar 'a tepki göstererek “Sen Ümit Özat 'a yavrucum diyemezsin. Hangi anlamda dediğini biliyorum. Benim programıma geyik deme. Kapat Rehacım kapat” dedi.

        ADAMIN BOYNUZLARINI KESERİM

        Tartışmaların uzaması üzerine Reha Muhtar canlı yayından ayrılırken Çakar “Benim programıma geyik diyen adamın boynuzlarını keserim. Hiç kimse bize hele hele de Reha Muhtar yayıncılık kurallarını anlatmasın. Reha Muhtar 'la kavgamızın nedeni yayıncılık kurallarıydı.” dedi ve Reha Muhtar 'la geçtiğimiz seneki kavgayı anlattı.

        Çakar sözlerini şöyle sürdürdü;

        BEN AYIYIM, AYIYLA YATAĞA GİRME

        Hiç yakışmadı. Tam sevmek için gönlümü açmıştım ama bu akşam bizi hırpalamaya kalkıştı. Ama şunu bilsin ki; “Ayıyla yatağa girilmez. Ayı benim ayı. Ben ayıyım. Burada herkes ayı. En gencimiz ayı da Ümit 'tir. Ayıyla yatağa girdin mi hırpalanırsın. En gencimiz ayı Ümit 'tir. Bir de burada kıdemli ayılar var, ayıyla yatağa girme. En kötü ihtimal parçalarlar.

        REHA MUHTAR 'IN ÜZERİNE UÇTUM

        Futbola 30 yılını vermiş Erman 'la, Ahmet Çakar 'a “Burası hergele meydanı” demek yayıncılıksa… Bize hergele diyeceksin ondan Sonra biz senin boğazını sıkmak için güvenlikçiler tutacak.. Bu kayıtlar Reha Muhtar 'ın elinde var., onun üzerine uçarken… Bunları yayınlaması lazım. Ben ayıyım, benimle yatağa girdin mi adamın aklını alırım.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ