Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Dış basın ses kayıtları dış basında, yabancı gazetelerde erdoğanın ses kayıtları, new york times erdoğan ses kaydı haberi

        Başbakan Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen ses kaydı, dış basında da yer buldu.

        NEW YORK TIMES: Yolsuzluk skandalı ile başlayan sürecin düzenli tapelerle bir diziye dönmüş durumda olduğu belitilen haberde, ses kayıtlarının birçok Türk için ise devam eden dizinin son bölümü anlamına geldiği ifade edildi.

        DAILY TELEGRAPH: İngiliz gazete, Başbakan Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında geçen görüşmelerle ilgili çıkan ses kaydının muhalefeti cesaletlendirdiğini yazdı.

        THE TIMES GAZETESİ: Dinleme olayıyla ilgili soruşturma başlatıldı. Ses kayıtları üzerinden Erdoğan’a istifa çağrıları var.

        BBC: Türkiye Başbakanı Erdoğan’ın 11 yıllık iktidarına en büyük meydan okuma.

        CNN: Türkiye’de 17 Aralık’tan beri her hafta büyük bir dinleme kaydı patlak veriyor. Erdoğan, sorumluları görevden alsa da bu durumu engelleyemiyor.

        REUTERS: Başbakanlık ses kayıtlarının montaj olduğunu duyurdu. Muhalefet partisi CHP, hükümetin meşruiyetini yitirdiğini açıkladı.

        RUS NTV TELEVİZYONU: Televizyon kanalı, ses kaydının internete düşmesi üzerine Başbakan’ın kurmaylarıyla gece geç saatlere kadar görüştüğünü duyurdu. NTV, tapelerdeki konuşmaları da izleyicilere aktardı.

        SES KAYDI DIŞ BASINDA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ