Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya makina kafa bu hafta yayınlanmayacak, okan bayülgen berkin için programına ara veriyor

        Okan Bayülgen Twitter hesabından Cuma geceleri Show TV'de canlı olarak ekran gelen 'Makina Kafa' programının bu hafta yayınlanmayacağını duyurdu.

        Bayülgen, Gezi olayları sırasından başına gelen gaz fişeği sonucu 269'lük yaşam mücadelesini 11 Mart sabahı kaybeden Berkin Elvan ve dün Okmeydanı'nda yaşanan olaylar sonucu hayatını kaybeden Burak Can Karamanoğlu için programını bu hafta yayınlamayacağını açıkladı.

        Okan Bayülgen kararını şu sözlerle duyurdu:

        "Berkin'i yitirdik. Burakcan'ı yitirdik. Şov yapmanın alemi yok. Cuma gecesi program yok. Haftaya Allah Kerim."

        Okan Bayülgen, önceki gün Habertürk TV'de yayınlanan "Okan Bayülgen Sunar" programına Berkin Elvan'ın babası Sami Elvan'ı telefonla bağlamıştı.

        Sami Elvan yaptığı açıklamada, "Ülkemizde çocuklar dahil kimsenin can güvenliği yok. Onun için çok üzüntülüyüz. Zaten 9 aydır biz bu üzüntüyü yaşıyoruz. Dün üzüntümüz daha da çok katlandı. Bu 9 ay civarında tabiiki sevincimiz ve umudumuz hep vardı Ama işte paşamız bizi dün üzdü. Artık bunu yapanların utanması lazım. Bunu yapanlar bu akşam rahat uyuyabilecek mi? Ama bizim çocuğumuz en azından onurumuzla gururumuzla gitti. Tüm dostlarımız yanımızdaydı. Onlara sizin aracılığınızla çok teşekkür ediyoruz. Aslında söyleyecek başka bir şey de yok, kelimelerin bittiği yer. Ülkemizin de gerçekleri bu." demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ