Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya TV’DE NE VAR? Evrim Akın İle Ev Kuşu, Evrim Akın İle Ev Kuşu 50. bölüm

        Show TV'de yayınlanan ve yapımcılığını C Yapım'ın üstlendiği, hafta sonu ekranının en meraklı, heyecanlı, enerjik ve kıpır kıpır programı 'Evrim Akın İle Ev Kuşu' seyircisini haftalardır ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Ev Kuşu'nun Pazar günü yayınlanan bölümünün özelliği ise, 50'nci bölüm olması.

        50'NCİ BÖLÜMLE SEYİRCİ KARŞISINDA!

        Hafta sonları beğeniyle izlediğimiz ve hayatlarını merak ettiğimiz ünlülerin evlerine misafir olan Ev Kuşu, tam 50 bölümdür seyircisini ekran başına kilitliyor. Programın Pazar günü yayınlanan bölümünün özelliği ise tam 50'nci bölüm olması. Samimi ve neşeli hoş sohbetiyle izlediğimiz "Evrim Akın İle Ev Kuşu", 50'nci programına yine iz bırakacak bir bölümle hazırlandı. Ünlü türkücü Güler Işık'ın evine konuk olan olan Ev Kuşu, seyircisini ekrana kilitlemeyi başardı.

        KIPIR KIPIR VE EĞLENCELİ...

        Programın neşeli ve kıpır kıpır sunucusu Evrim Akın, herkesi kendisine hayran bırakıyor. Daha önce oyunculuk kimliğiyle tanıdığımız Evrim Akın, Ev Kuşu olarak da herkesi kendisine seyircisini ekrana kilitledi. Samimi ve içten sunumuyla ünlülerin evlerine giren Evrim Akın, daha önce kimsenin başaramadığını yaparak her yeri didik didik etmeye devam ediyor.

        Evrim Akın İle Ev Kuşu, Cumartesi ve Pazar günleri saat 13.00'te Show TV'de!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ