Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Mehmed Bir Cihan Fatihi Melike kimdir? Hazal Filiz Küçükköse kimdir?

        Hazal Filiz Küçükköse kimdir? Türk televizyonseyircisininKara Sevda,Deniz Yıldızı ve Beni Affet gibi dizilerden hatırladığıHazal Filiz Küçüköse sezonun yeni başlayan dizisi Mehmed Bir Cihan Fatihi'nin Melike karakteri ile izleyicisinin karşısına çıkıyor. Peki başarılı ve güzel oyuncuHazal Filiz Küçükköse kimdir, kaç yaşındadır? İşteHazal Filiz Küçükköse' nin hayat hikayesi...

        HAZAL FİLİZ KÜÇÜKKÖSE KİMDİR?

        Hazal Filiz Küçükköse 9 Şubat 1988 Mersin doğumludur. Mesleği gereği İstanbul ilinde yaşamına devam eden oyuncu Kırıkkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi biyoloji bölümünün üçüncü sınıfa kadar okumuş daha sonra üniversiteye bırakarak tekrar Üniversite sınavına girmiş veAnkaraÜniversitesi Kimya bölümünün kazanmıştır. Eğitimine hala devam eden Hazal Filiz Küçükköse mezun olduktan sonra mesleği yerine oyunculuk yapmayı düşünmektedir. 1.72 santim boyunda ve 55 kilo ağırlığında olan Hazal Filiz Küçükköse Emir'in Yolu adlı dizide rol aldıktan sonra başka dizilerde oynamıştır. Hazal Filiz Küçükköse 26 yaşında Kova burcudur.

        REKLAM

        ROL ALDIĞI DİZİLER

        Beni Affet

        Kara Sevda

        Deniz Yıldızı

        Günahkar

        Kalbim seni seçti

        MELİKE KARAKTERİ KİMDİR?

        Çandarlı Halil Paşa’nın kızıdır. Kendini bildi bileli Mehmed’e aşıktır. Mehmed çocuk yaşında tahttan ayrılıp Manisa’ya gönderildiğinde onu bekleyeceğine yemin etmiş, döneceği günü beklemiştir. Murad Han’ın ölmesi üzerine Mehmed yeniden tahta geçince Melike’nin de dileği gerçek olur. Ancak Mehmed eski Mehmed değildir.

        Haberi Hazırlayan: Engin Karaaslan
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ