Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım SON DAKİKA! A Milli Takım aday kadrosu açıklandı... Büyük sürpriz - Futbol Haberleri

        A Milli Futbol Takımı'nın, Romanya ve Arnavutluk ile oynayacağı hazırlık karşılaşmalarının aday kadrosu belli oldu.

        Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, ay-yıldızlı ekibin teknik direktörü Mircea Lucescu, 9 Kasım'da deplasmanda Romanya, 13 Kasım'da ise Antalya'da Arnavutluk ile oynanacak maçlar için 26 kişilik aday kadro belirledi.

        Rumen teknik adam, İstanbulspor'dan Okan Kocuk, Dordrecht'ten Erol Erdal Alkan, Kayserispor'dan Atilla Turan ve Hannover 96'dan Kenan Karaman'ı ilk kez aday kadroya davet etti.

        Lucescu, son olarak 2014 Mayıs ayında milli takıma çağrılan Trabzonspor forması giyen savunma oyuncusu Uğur Demirok'u da 3,5 yıl aradan sonra aday kadroya çağırdı.

        10 İSİM YOK!

        Öte yandan Mircea Lucescu, İzlanda ve Finlandiya maçlarında kadroda yer alan 10 isme davet yollamadı: Serkan Kırıntılı, Caner Erkin, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Nuri Şahin (Bıraktı), Sabri Sarıoğlu, Arda Turan, Volkan Şen, Burak Yılmaz, Mevlüt Erdinç.

        A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu tarafından belirlenen kadroda şu isimler yer alıyor:

        Harun Tekin (Bursaspor), Okan Kocuk (İstanbulspor), Volkan Babacan (Medipol Başakşehir), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Ozan Tufan, İsmail Köybaşı (Fenerbahçe), Çağlar Söyüncü (Freiburg), Erol Erdal Alkan (Dordrecht), Ömer Toprak (Borussia Dortmund), Serdar Aziz, Selçuk İnan, Tolga Ciğerci (Galatasaray), Uğur Demirok, Yusuf Yazıcı, Okay Yokuşlu (Trabzonspor), Atilla Turan, Deniz Türüç (Kayserispor), Cengiz Ünder (Roma), Emre Mor (Celta Vigo), Oğuzhan Özyakup, Cenk Tosun (Beşiktaş), Emre Akbaba (Aytemiz Alanyaspor), Hakan Çalhanoğlu (Milan), Yunus Mallı (Wolfsburg), Kenan Karaman (Hannover 96), Enes Ünal (Levante).

        Milli Takım, 6 Kasım Pazartesi günü saat 12.00'den itibaren Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacak.

        Romanya ile yapacağı maça bu tesiste hazırlanacak A Milliler, 8 Kasım'da saat 11.00'de Sabiha Gökçen Havalimanı'nı kullanarak karşılaşmanın oynanacağı Cluj kentine seyahat edecek. A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu ve bir milli futbolcu, aynı gün saat 18.30'da müsabakaya ev sahipliği yapacak Dr. Constantin Radulescu Stadyumu'nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Toplantıyı takiben A Milli Takımımız, statta maç öncesindeki son idmanını saat 19.00'da yapacak.

        A Milli Takım, Arnavutluk karşılaşması için 10 Kasım Cuma günü saat 10.30'da Cluj'dan Antalya'ya hareket edecek. Teknik Direktör Lucescu ve aday kadrodan bir futbolcu, 12 Kasım Pazar günü maçın oynanacağı Antalya Stadyumu'nda düzenlenecek basın toplantısına katılacak. A Milliler, Arnavutluk karşılaşmasının hazırlıklarını saat 19.00'da yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

        A Milli Takım kafilesi, Arnavutluk maçının hemen ardından İstanbul'a dönecek.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ