Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        –Muş Valisi Avni Çakır, 10 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

        Vali Çakır, mesajında, mutlu ve huzurlu bir toplum olmanın yolunun hayatı paylaşmaktan geçtiğini belirtti.

        Engelli bireyler için desteklerin artırtıldığını ifade eden Çakır, şunları kaydetti:

        "Engelli vatandaşlarımızın toplumsal hayata üretken bireyler olarak katkı sunmaları ve hayatın her alanında kimseye ihtiyaç duymadan hayatlarını sürdürebilmeleri için gereken adımların atılması her çağdaş idarenin görevidir. Bu anlayışla devletimiz engelli vatandaşlarımızın toplumsal hayata katılımlarını artırıyor. Tarih boyunca birçok zaferler kazanan milletimizin kahramanlıkları ile gurur duyan devletimiz, her bireyin şahsına değer veren engelsiz projeleri hayata geçirmeye devam ediyor."

        Amaçlarının engelli bireylerin ekonomik ve sosyal hayatın içinde daha çok görünür olmalarını sağlamak olduğunu vurgulayan Çakır, "Kentte, engelli bireylerin önündeki engelleri kaldırmak amacıyla başta eğitim ve sağlık hizmetleri olmak üzere devletimiz tarafından verilen hizmetlerin kalitesini artırmanın gayreti içindeyiz. Bugün olduğu gibi hepimizi hayata bağlayan toplumsal sevgi, saygı ve anlayış içinde tüm engelli kardeşlerimiz ile ailelerinin huzurlu günler geçirmelerini temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler