Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şemsi Altaş, Devlet Resim ve Heykel Yarışması'nda resim kategorisinde "Bağlı Düşler" adlı eseriyle "başarı" ödülüne layık görüldü.

        Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Kültür ve Turizm Bakanlığınca bu yıl 76'ncısı düzenlenen yarışmada, Doç. Dr. Şemsi Altaş', "Bağlı Düşler" adlı eseriyle "başarı" ödülünü aldı.

        Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, Altaş'ı kutlayarak, "Cumhuriyetimizin 100. yılının coşkusunu yaşarken öğretim üyemiz Doç. Dr. Şemsi Altaş'ın almış olduğu başarı ödülü bizleri çok mutlu etti. Hocamızı almış olduğu ödülden dolayı tebrik eder, başarılarının devamını temenni ederim." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler