Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Niğde Belediyesi tarafından 120'nin üzerinde yayınevinin katıldığı 6. Kitap Fuarı, yazarların imza günü ve söyleşileriyle devam ediyor.

        Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Cumhuriyet Meydanı yanındaki alanda 27 Ekim'de açılan fuarda, yazar, şair ve edebiyatçılar sevenleriyle bir araya geldi

        Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Emrah Özdemir, kitap fuarıyla okuma alışkanlığının yaygınlaşmasına ve kitapların daha geniş kitlelere ulaşmasına katkı sağlamayı amaçladıklarını belirtti.

        Fuara, Niğdelilerin ilgisi gösterdiğini ve ziyaretçi sayısının her geçen yıl arttığını anlatan Özdemir, "Pazar günü sona erecek fuara, 120 yayınevi ve 51 yazar katılırken, 19 yazarın imza ve söyleşi programı olacak." ifadesini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler