Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ORDU'nunFatsailçesinde Kredi Yurtlar Kurumu'na (KYK) bağlı yurtta arıza nedeniyle 4 öğrenci, asansörde mahsur kaldı. Öğrenciler arkadaşları tarafından kurtarılırken, boşaltılan asansör bodrum kata çakıldı. 4 öğrenci sinir krizi geçirirken, olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

        Olay, dün saat 22.00 sıralarında ilçeye bağlı Efkaf Mahallesi'ndeki KYK'ya bağlı öğrenci yurdunda meydana geldi. Yurtta kalan 4 öğrenci, 5'inci kattan bindikleri asansör ile aşağı inmek istedi. Ancak asansör 3'üncü katta arızalanarak durdu, öğrenciler mahsur kaldı. Sesleri duyup, yardım koşan diğer öğrenciler, arkadaşlarını kapıyı açarak asansörden kurtardı. 5 saniye sonra da asansör hızlı bir şekilde bodrum kata çakıldı. Mahsur kalıp, sinir krizi geçiren 4 öğrenci ambulanslarla Fatsa Devlet Hastanesi'ne götürüldü. 4 öğrenci yurt yönetiminden şikayetçi olurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Öte yandan öğrenciler, yurt yönetimini protesto etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler