Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Orhan Miroğlu'nun oğlu için gerekli kan bulundu

        AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu'nun engelli oğlu Zerdeşt, perşembe gününden bu yana yoğun bakımda tedavi görüyor.Cuma sabahı kalbi duran ve müdahale edilen Zerdeşt Miroğlu, 3.5 aydır hastanede tedavi görüyor.

        Miroğlu, oğlu Zerdeşt için kan ihtiyacı olduğunu sosyal medyadan duyurmuştu. Miroğlu, "Oğlum Zerdeşt için 0- kana ihtiyacımız var. Aşağıdaki kan merkezlerinden Zerdeşt adına kan verdikten sonra, yine numarası bulunan Kan merkezi sorumlusu Mustafa beyi arayarak, gerekli kana ulaşmamızı sağlayabilirsiniz.” ifadelerini kullanmıştı.

        GEREKLİ KAN BULUNDU

        Miroğlu, oğlu için gerekli kanın bulunduğunu sosyal medyadan duyurdu. Miroğlu, "Kan ihtiyacı @KizilayDestek tarafından karşılanmıştır, kan veren ve duyarlılık gösteren herkese çok teşekkür ederiz.." paylaşımında bulundu.

        REKLAM

        Miroğlu, 3 Şubat'ta oğluyla ilgili şu paylaşımı yapmıştı:

        "Sevgili Zerdeşt cuma sabahı tedavi gördüğü hastanede derin bir uykuya daldı. O sabahtan bu yana uyanmasını ve hayata yeniden merhaba demesini bekliyoruz. Biliyorum ki, Zerdeşt'i tanıyıp seven, hatta tanımadan seven herkes, Zerdeşt'in bu derin uykudan uyanmasını bekliyor. Ey Zerdeşt'in amcaları, halaları, ablaları, kardeşleri, dualarınızı eksik etmeyin lütfen, etmeyin ki Allah bu yavruya, 25 yıldır hayatta kalma mücadelesi veren bu cesur çocuğa yarattığı bu meleğe, şefaat etsin ve hayırlı bir müjde gibi yeniden aramıza yollasın.."

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ