Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Polemik "Onlar kiracı, biz ev sahibiyiz"

        "O KİRACI, BEN EV SAHİBİYİM"

        "Ahmet Bey benim iyi dostumdur. Ben ama onunla biraz farklı olan bir insanım. Ben 1969'dan itibaren Ülkü Ocakları içerisinden yetişmiş bir insanım. Demokrat geleneği olan bir ailede yetiştim. Uzun yıllar İstanbul dahil hep MHP'nin gençlik kollarında bulunduğumdan dolayı sayın Ahmet Vefik Alp ile benim aramda büyük fark var. Ben MHP'de kiracı değil, ev sahibiyim. Üzülerek söylüyorum ki dostum Ahmet Bey, kiracı olarak geldiği için çabucak gitti. MHP sonuçta kimliklere fazla önem veren bir parti değil. Türkiye'de çok yanlış tanınan bir parti. MHP, toplumun tamamını kucaklamaya hazırlanan ve o doğrultuda çalışmalar yapan, 'devletim, sonra milletim, sonra da partim' diyebilen bir partidir. Aramıza katıldı, sonra gitti kendisi. Hiçbir şeyimiz de yok. Benim çok samimi dostum. Ama ne hikmetse, kendisi de fazla kiracı. Parti parti geziyor."

        AYTAÇ DURAK'IN MHP'DEN ADAY OLMASI

        Hayrettin Barut, Balçiçek Pamir'in, dün konuk ettiği MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aytaç Durak'ın 4 parti değiştirdiğini ve programda sarfettiği 'Parti sadece araçtır' sözlerini hatırlatması üzerine ise şunları söyledi:

        "Aytaç Durak'ın etrafındaki insanlar MHP'nin içinde yer alan arkadaşlarımızdı. O Türkiye Belediyeler Birliği Genel Başkanı iken yönetimde de birlikte çalıştık.

        Yakın arkadaşım, iyi bir dost, iyi bir insan, iyi bir belediyeci. Biraz daha fenomen, biraz daha agresif, biraz daha çatışmacı ama iyi bir belediyecidir. Bizim de ondan öğreneceğimiz çok şey var. Büyükşehirlerden birini

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ