Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Polemik "Aldatan erkek yok, buna izin veren kadın var"

        'Evlilikte haftada üç kez seks olmaz, kadın yeri geldiğinde eşinin aldatmasına göz yummalı' gibi açıklamalarıyla geçmişte tartışma yaratan Hülya Avşar, 'Aldatan erkek yok buna izin veren kadın var' ve 'Erkek yok onu doğuran ana var' gibi sözler

        sarf ederek yeni bir tartışmanın zeminini oluşturdu.

        "GÜLÜYORUM"

        Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu internet sitesinde 'Sakal değil kafa' başlıklı bir yazı yazan Avşar, "Yıllardır söylediğim bazı sözleri yeniden sanki ilk defa söyleniyormuş gibi başkalarından duymak güldürüyor beni" diyerek eski söylemlerini sıraladı. Avşar yazısında, "Uzun evliliklerde haftada üç kez seks olmaz", "Kadın yeri geldiğinde üç maymunu oynamalıdır", "Eşini arada bir gecelik aldatan erkekler evlerinde daha keyifli oluyor".

        "Aldatmayan erkek yok" dedi. Ardından kadın erkek ve aldatma konularıyla ilgili yeni düşüncelerini şöyle dile getirdi:

        "İşte ben bunları yazdığımda kıyametler kopmuştu. Özellikle kadınlar ama şimdi ilişki uzmanı kişiler bütün bu cümleleri kurar oldu, oysa bunun için bilirkişi olmaya gerek yok. Zeki, uyanık, gözlemci ve kadın olmak yeterli... Şimdiki duruma baktığımda da yine bir kadın olarak diyorum ki: "Aldatan erkek yok, buna izin veren kadın var. Şiddet eğilimli erkek yok. Bu erkekleri yetiştiren kadınlar ve eğitimsizlik var. Erkek egemenliği yok. Erkeğe egemen olduğunu hissettiren kadın var. Başarılı erkek yok. Başartan kadın var. Erkek yok. Onu doğuran ana var. Şiddet yok. Onu tetikleyen şeyler var."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ