Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Polemik Siyaset Ahmet Davutoğlu: "Onlar da özür dileyecek"

        Ayhan YILDIZ / İSTANBUL (AHT)

        Konyalı Sanayii İşadamları, 3. Olağan Genel Kurulu (KONSİAD) Küçükçekmece Nikah ve Kongre Sarayı'nda gerçekleştirildi. Genel Kurul'a katılan Davutoğlu muhalefeti kastederek, "İsrail özür diledi, onlar da özür dileyecekler ama hala dillerine vardıramıyorlar. Bize bir özür borçları var bize o borcu ödeyecekler" dedi.

        Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Başbakan Yardımcısı ve eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Başbakan Yardımcısı Ömer Dinçer, Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Eski Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve ilk Çevre Bakanı Ali Talip Özdemir, Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna, CHP Genel Başkan Yardımcısı Benan Baykal, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Sakarya Valisi Mustafa Büyük, AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve MÜSİAD eski Genel Başkanı Ömer Bolat, İstanbul Milletvekilleri ve Konya Milletvekilleri katıldı. Genel Kurul'da KONSİAD Başkanı Abdullah Başçı güven tazeledi.

        "İSRAİL ÖZÜR DİLEDİ, ONLAR DA ÖZÜR DİLEYECEKLER"

        Genel kurul sonrasında konuşan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, İsrail'in Mavi Marmara gemisi baskınına ilişkin Türkiye'den özür dilemesini değerlendirdi. Ahmet Davutoğlu, aynı hassasiyeti muhalefetten de beklediklerini dile getirdi. Davutoğlu, "İsrail özür diledi, onlar da özür dileyecekler ama hala dillerine vardıramıyorlar. Bize bir özür borçları var bize o borcu ödeyecekler" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ