Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Polemik Medya "Bir selam verdim, medya neredeyse evlendirecekti!"

        İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığı için ismi geçen BDP'li Sırrı Süreyya Önder BDP'nin youtube üzerindeki canlı yayınına katılarak soruları yanıtladı. Gezi olaylarından dolayı çok sayıda AK Parti milletvekilinin kendilerini arayarak üzüntülerini ilettiklerini belirten Önder "AK Partili birçok vekilin çocukları oradaydı.

        O kadar kriminalize ettiler ki isim vermek hem şık bir davranış olmaz hem de o insanların başına gelecekleri tahmin etmek mümkün" dedi. BDP'li Önder, Gezi olaylarından sonra kendisinin itibarsızlaştırılmaya çalışıldığını da ileri sürerek, "Özel hayatım izlenmeye başlandı.

        Güncel olarak Meltem Cumbul ile ben kafede başka bir arkadaşım ile buluşmaya giderken bir selam verdim, medya neredeyse bizi evlendirecekti, zor kurtulduk. Önemli olan sokaktaki durumunuz. Açıkça söylemek gerekir ki BDP'den vekil olana kadar toplumda seveni sevmeyenlerden fazla olan insanlardan birisiydim. BDP ile birlikte bu oran bir hayli terse döndü" dedi.

        'GÖZÜNÜ KAYBETMİŞ BİRİ'

        Yerel seçimlere ilişkin soruları da yanıtlayan Önder, CHP'nin adayını hala açıklamamasını "kamuoyunu saygısızca meşgul etmek" olarak niteledi, CHP'nin İstanbul'da hayatının en ağır yenilgisini alacağını söyledi. Önder, "İstanbul Belediye Başkanlığını şu an istatistikler yayınlanıyor. CHP ile AK Parti arasında bölüştürüyorlar bunu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ