Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol RÖVANŞ ZAMANI | Fenerbahçe Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Olympiakos maçı hangi kanalda yayınlanacak? - Futbol Haberleri
        1

        UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında temsilcimiz Fenerbahçe, sahasında Yunanistan ekibi Olympiakos'u konuk etmeye hazırlanıyor. Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında Fatih Karagümrük karşısında 2-1'le galip gelen sarı-lacivertli ekip, Avrupa'daki zorlu mücadele öncesi moral buldu. Peki, Fenerbahçe Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte, konuya dair detaylar...

        2

        FENERBAHÇE - OLYMPİAKOS MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

        UEFA Konferans Ligi çeyrek finalinde temsilcimiz Fenerbahçe, Yunan ekibi Olympiakos ile 18 Nisan Perşembe günü saat 22:00'de rövanş maçına çıkacak. Zorlu mücadele Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak.

        3

        FENERBAHÇE - OLYMPİAKOS MAÇI HANGİ KANALDA VE ŞİFRESİZ Mİ YAYINLANACAK?

        Fenerbahçe - Olympiakos maçının yayıncı kuruluşu belli oldu.

        UEFA Konferans Ligi'nin yayın haklarının Exxen’de olması sebebiyle mücadelede bu platform üzerinden canlı yayınlanacak. Fenerbahçe - Olympiakos rövanş maçının şifresiz olarak izlenebileceği bir platform ise bulunmuyor.

        4

        FENERBAHÇE NASIL TUR ATLAR?

        UEFA Konferans Ligi çeyrek finalde Fenerbahçe, ilk maçta rakibine 3-2 mağlup oldu. Sarı-lacivertli takım, taraftarı önünde en az 2 farklı kazanması durumunda yarı finalde Aston Villa-Lille eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

        Sarı- lacivertliler tek farklı galibiyet alması durumunda ise karşılaşma uzatmalara gidecek. Olympiakos ise galip gelmesi ya da beraberlik olması halinde tur atlayan takım olacak.

        5

        KADIKÖY'DE KAZANDIĞI 6 MAÇTA 23 GOL ATTI, 4 GOL YEDİ

        İsmail Kartal'ın öğrencileri bu sezon iç sahada oynadığı Avrupa maçlarında ortaya koyduğu istatistikle dikkati çekiyor.

        Bu sezon evinde 7 Avrupa maçına çıkan Fenerbahçe, bu karşılaşmalardan 6'sını kazanırken, son oynanan Union Saint-Gilloise mücadelesinden 1-0'lık mağlubiyetle ayrıldı.

        Taraftarının önünde UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde oynadığı 7 maçın 6'sını kazanan Fenerbahçe, bu karşılaşmalarda rakip filelere 23 gol atarken kalesinde ise 4 gol gördü.

        6
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ