Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık İç çamaşırınızın rengi ruh halinizi etkiliyor
        1

        Renk analisti Anjel O'Bryant'a göre, kıyafetlerinizin rengi o gün kendinizi nasıl hissedeceğiniz konusunda büyük bir role sahip.

        2

        Üstelik kıyafetinizin dışarıdan görünüp görünmemesinin bir önemi yok. Yani iç çamaşırlarınız için seçtiğiniz renkler de, ruh halinizi tamamen değiştirebilir.

        3

        O'Bryant, her rengin farklı bir titreşimi olduğu görüşünü savunuyor. Bu yüzden kimin gördüğü fark etmeksizin, cildinizle birebir temasta olan o titreşimler, bedeninizi ve beyninizi doğrudan etkiliyor.

        4

        Bu durumun, büyük avantajları da var. Örneğin kendinizi cansız hissediyorsanız, iç çamaşırı renginde hızlı bir değişikliğe gitmek size iyi gelebilir.

        5

        O'Bryant, iç çamaşırının ana çakranın bulunduğu noktaya temas ettiğine dikkat çekiyor. Ve en çok tercih edilen üç rengi, iç çamaşırı dolaplarınızdan atmanızı söylüyor: Siyah, beyaz ve gri.

        6

        Renk analistine göre, bu üç rengin; siyah, beyaz ve grinin titreşimi yok. Ayrıca siyah enerjiyi bloke ediyor. Bu yüzden en seksi renk olması da imkansız.

        7

        Daily Mail'in haberine göre, gri, duygusal birlikteliğe hazır olmadığınız anlamına gelirken; beyaz, kendinize zaman ayırmaya ihtiyacınız olduğu mesajını veriyor.

        8

        Kırmızı ise, tahtını korumaya devam ediyor ancak O'Bryant'ın bu noktada bir uyarısı var: Eğer bir iş görüşmesine gidiyorsanız, fazla enerji yayan kırmızı yerine, sizi sakinleştirecek gece mavisini tercih edebilirsiniz.

        9

        Erkekler için de en güvenilir tercih lacivert.