Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN'da,kollarını bıçakla kesip Engiz Çayı kenarına giden E.Ç. (30), polis tarafından kurtarıldı. Tedavisinin ardından yüksek katlı binaya çıkan E.Ç., ikinci kez kurtarılıp hastaneye götürüldü. E.Ç.'nin kurtarılma anları, çevredekilerin cep telefonuna yansıdı.

        Olay, dün, 19 Mayıs ilçesi Pazar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, psikolojik problemleri olan E.Ç., kollarını bıçakla kesip Irmak Caddesi'ndeki Engiz Çayı'na gitti. Burada E.Ç.'nin intihar edeceğini fark edenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 19 Mayıs Emniyet Müdürlüğü ekiplerinden 1 polis memuru, E.Ç.'nin yanına yaklaşıp dikkatini dağıtırken, diğer polis memuru ise elindeki bıçağı aldı. O anlar, çevredeki kişinin cep telefonuna yansıdı. Sağlık ekipleri tarafından 19 Mayıs Devlet Hastanesi'ne götürülen E.Ç., tedavisinin ardından, bu kez de yüksek katlı bir binaya çıktı. Yeniden polis ekiplerinin ikna ettiği E.Ç., güvenlik önlemleri alınıp, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldü. E.Ç.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler