Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekkeköy Belediye Başkanı Mustafa Candal, tebrikler için kendisine çiçek gönderilmesi yerine Filistinliler için AFAD'ın Filistin Yardım Kampanyası'na bağış yapılmasını istedi.

        Candal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Tekkeköylülerin desteği ile Belediye Başkanı olmanın onurunu ve gururunu yaşadığını belirtti.

        Aldığı tebrik telefonları ve mesajlardan mutluluk duyduğunu vurgulayan Candal, "Göndermiş olduğunuz çiçek, çelenk gibi maddi yönü olan hediyeler yerine AFAD'ın düzenlemiş olduğu Filistin Yardım Kampanyası'na bağışta bulunmanız bizleri çok daha mutlu edecektir. Filistin halkı için yapacağınız yardımlardan ötürü sizlere çok teşekkür ediyor ve bir an önce Filistin halkının özgürlüğüne kavuşmasını yüce Allah'tan diliyorum." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler