Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Sen Anlat Karadeniz 10. yeni bölüm fragmanı çıktı mı? Sen Anlat Karadeniz'de Vedat'tan büyük oyun

        Sen Anlat Karadeniz 10. yeni bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor. Sen Anlat Karadeniz'in bu akşam ekranlara gelen son bölümünde de heyecan doruktaydı. Tahir ile Nefes, çevreden gelen tepkiler üzerine daha da yakınlaşıyor. Vedat ise yeni oyunun peşinde. Nefes, kendisi gibi şiddet mağduru olan başka bir kadına yardım etti. Ancak dizinin son sahnesinde anlaşıldı ki o kadın aslında Vedat'ın tuttuğu birisi. Vedat ne planlıyor? İşte Sen Anlat Karadeniz 10. yeni bölüm fragmanı...

        SEN ANLAT KARADENİZ 10. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

        Sen Anlat Karadeniz'in bu akşam yayınlanan bölümü sonrası yeni bölüm için heyecanlı bekleyiş başladı. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayıncı kuruluş tarafından yayınlanmadı. Ancak Sen Anlat Karadeniz 10. yeni bölümüne dair detaylar geldikçe haberimziden takip edebilirsiniz.

        REKLAM

        SEN ANLAT KARADENİZ 9. SON BÖLÜM ÖZETİ

        "Bu topraklar bana memleket, sana gurbet!"

        Abisinin ihanetini öğrenen Tahir, Karadeniz gibi köpürür. Yaşadığı büyük acıyla dalgalanırken, onu sakinleştiren tek şey, artık limanı bildiği Nefes'in "sana ihtiyacım var" demesi olacaktır. Nefes daha Mustafa'nın ihanetini sindiremeden, kendisi gibi bir şiddet mağduruyla karşılaşarak bir kez daha sarsılır. Sürmene'de çıkan dedikodulardan Osman Hoca'nın Nefes'e evini açtığını duyan bir kadın, kendisini medreseye atmıştır. Nefes, kendi acılarını bir yana bırakarak bu yaralı kuşu iyileştirmeye girişir. Ama bir yandan kabusları, bir yandan Vedat'ın Nazar üzerinden giriştiği merhamet oyunu, bir yandan köydeki dedikodular, Koca Karadeniz'e sığmaya çalışan minicik kadını iyice nefessiz bırakır. Nefes'in imtihanına bir de Saniye'nin büyük şiddeti eklenince, abisinin ve annesinin ihanetini sindiremeyen Tahir, bir kez daha kendini feda eder: "Bu topraklar bana memleket sana gurbet Nefes. Bırak gurbete düşen ben olayım!" Kaleliler dağılıyor mu? Bağrına mazlum bir ana-oğlu sığdıramayan Karadeniz ailesi bunu nasıl ödeyecek? Bir yandan Sayar-Dağdeviren ittifakının sonuçlarıyla uğraşan, bir yandan iyice yalnızlaşan Mustafa neler yaşayacak? Karadeniz bu imtihandan sınıfta mı kalacak?

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ