Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Şenol Güneş'ten Göztepe uyarısı - Beşiktaş Haberleri

        Şampiyonlar Ligi’nde Monaco’yla 1-1 berabere kalarak ikinci tura dev bir adım atan Beşiktaş, gözünü Süper Lig’e çevirdi... Alanya deplasmanında kazanarak 4 haftalık galibiyet hasretini dindiren Siyah-Beyazlılar, bugünkü Göztepe maçından da üç puanla ayrılıp seri yakalamayı planlıyor. Gazete Habertürk'ten Kartal Yiğit'in haberine göre, İzmir deplasmanında kazanıp milli araya moralli girmek isteyen Kartal’da teknik direktör Şenol Güneş, oyuncularına zorlu mücadele öncesi uyarılarda bulundu. Zirvedeki rakipleri Başakşehir ile Galatasaray’ın 12. haftada karşılaşacağını öğrencilerine hatırlatan Güneş, bu nedenle Göztepe karşısında alınacak 3 puanın altın değerinde olacağını söyledi.

        ‘TARAFTAR BASKISINI KIRALIM’

        “Göztepe, Süper Lig’e yeni yükselmesine rağmen aldığı sonuçlarla sezonun flaş takımı haline geldi” diyen deneyimli teknik adam, “Özellikle hücumsal anlamda çok etkili silahlara sahipler. Taraftarları da her maçta stadı doldurup onlar için itici güç oluyor. Ancak biz onlardan daha kaliteli ve tecrübeli oyunculara sahibiz. İlk düdükle beraber bu kalitemizi Göztepe oyuncularına hissettirip taraftar baskısını da kıralım ve sahadan 3 puanla ayrılalım” ifadelerini kullandı.

        NEGREDO KARARSIZLIĞI

        Alanya deplasmanında Siyah-Beyazlı formayla ilk golünü atıp galibiyeti getiren Alvaro Negredo konusunda teknik direktör Şenol Güneş kararsızlık yaşıyor. Dün sabah yapılan taktik çalışmada karışık takımlar oynatan Güneş, formu üst düzeydeki Cenk Tosun ile Negredo arasında net bir karar veremezken, milli yıldızın daha ağır bastığı öğrenildi. Göztepe karşısında Cenk’i 11’de başlatmayı düşünen deneyimli teknik adamın, oyunun gidişatına göre İspanyol golcüyü alarak çift forvete dönebileceği bildirildi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ