Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika: Genç şarkıcı Onurcan Özcan'ın cansız bedenine ulaşıldı

        Şile'den denize açılan fiber teknenin batması sonucu suda kaybolan müzisyenOnurcan Özcan'ın cansız bedenineulaşıldı.

        A.A'nın haberine göre, Jandarma, Sahil Güvenlik ve Kıyı Emniyeti ekipleri tarafından Özcan'ın bulunması için dün akşam ara verilen çalışmalara sabah tekrar başlandı.

        Sahil Güvenlik botu, Sahil Güvenlik dalış timi, Sahil Güvenlik helikopteri ile KIYEM-5 ve KIYI-5 Botları tarafından müşterek gerçekleştirilen arama-kurtarma çalışmaları sırasında 21 yaşındaki Özcan'ın cesedine ulaşıldı.

        AİLESİ FENALIK GEÇİRDİ

        Özcan'ın cesedi arama kurtarma ekipleri tarafından kıyıya getirildi. Kıyıda bekleyen yakınları bu sırada gözyaşlarını tutamadı, bazılarının ise güçlükle ayakta durduğu görüldü. Genç şarkıcının cesedi ambulansa konularak Şile Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Özcan'ın cesedinin 10 metre derinlikte bulunduğu öğrenildi.

        Dün sabah saatlerinde İmrenli Koyu'ndan denize açılan ve 5 kişinin içinde bulunduğu tekne, kıyıdan yaklaşık 300 metre açıkta, henüz bilinmeyen bir nedenle alabora olmuş, teknedeki Hasan Ekşi (23), Recep Gülyıldırım (26), Levent Sarı (30) ve Ulaş Sarı (23) yüzerek kıyıya çıkmıştı. Hastaneye kaldırılan Recep Gülyıldırım, müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

        Arkadaşlarının teknede olduğunu belirttiğiOnurcanÖzcan'a ise tüm aralamalara rağmen ulaşılamamıştı. Jandarma, Sahil Güvenlik ve Kıyı Emniyeti ekipleri Özcan'ın bulunması için çalışma başlatmıştı.

        FERHAT GÖÇER BÖYLE DUYURMUŞTU

        Ünlü şarkıcı Ferhat Göçer Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Son albümde “Yalnızlığın ezgisi “eserini okuduğum çok genç ve büyük yetenek Onurcan Özcan'ın Şile’de tekne kazasında kaybolduğu haberi geldi. Çok üzgünüm, umarım doğru değildir, kurtulması için dua ediyorum" demişti.

        ONURCAN ÖZCAN KİMDİR?

        Habertürk Haber Merkezi'nin haberine göre, 21 yaşındaki besteci, solist ve söz yazarı Onur CanÖzcan, YouTube'da yayınladığı videolarla popüler olmuştu. Şarkıları internette milyonlarca kez tıklananÖzcan, son dönemde gençler arasında popüler bir isim haline gelmişti.Özcan, özellikle "Yaramızda Kalsın", "Yalnızlığın Ezgisi", "Çilingir", "Kibrit", "Gülümse Kadın" ve "İntihaşk" gibi şarkılarıyla geniş kitleler tarafından tanınıyordu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ