Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol EuroLeague Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? - Basketbol Haberleri

        Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Liginin 23. haftasında Yunanistanın Olympiakos ekibini konuk edecek. PekiFenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman?

        FENERBAHÇE - OLYMPIAKOS MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA, EN ZAMAN?

        Fenerbahçe ile Olympiakos arasında Ülker Sports Arenada saat 20.45te başlayacak karşılaşma, beIN Sports 3ten canlı yayınlanacak.

        Geride kalan 22 haftada 14 galibiyet, 8 yenilgi yaşayan sarı-lacivertliler, 4. sırada yer alıyor. Olympiakos ise 16 galibiyet, 6 mağlubiyet ile 3. sırada bulunuyor.

        İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşmayı Olympiakos, sahasında 71-62lik skorla kazanmıştı.

        REKLAM

        Olympiakos ile Fenerbahçe daha önce 10 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlardan 7sinde Yunan ekibi, 3ünde ise sarı-lacivertliler galip geldi.

        Olympiakosta Daniel Hackett, sakatlığı nedeniyle sezonu kapattı. Yunan temsilcisinde ayrıca, Patric Young ve Vassilis Spanoulisin de sakatlıkları sürüyor.

        Öte yandan sarı-lacivertli taraftarların yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmanın biletleri, 18 Şubatta tükenmişti.

        MAÇIN "EN"LERİ

        Fenerbahçede Ali Muhammed, 2 asist daha yapması halinde Avrupa Ligi kariyerinde 200 asist barajına ulaşacak.

        Sırp basketbolcu Bogdan Bogdanovic, 4 asist daha üretmesi durumunda 300 asist barajını yakalayacak.

        Kostas Sloukas, 10 sayı daha bulması durumunda bin sayıya ulaşacak. Yunan basketbolcu, 4 asist daha yaparsa 400. asistini kaydetmiş olacak.

        Sarı-lacivertlilerin diğer Sırp oyuncusu Nikola Kalinic ise Olympiakosa karşı 19 sayı atması halinde, Avrupa Ligindeki 500. sayısına erişecek.

        12. RANDEVU

        Fenerbahçe ile Olympiakos bugüne kadara 11 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda sarı-lacivertliler, 4 kez parkeden galip ayrılırken, kırmızı-beyazlılar ise 7 kez rakibini mağlup etti. Fenerbahçe, Olympiakos ile evinde mücadele ettiği 5 maçta 2 galibiyet çıkardı.

        TAKIMLARDA SON DURUM

        Ligde 4 maçlık galibiyet serisini Darüşşafaka Doğuş ile deplasmanda oynanan maçta kaybeden Fenerbahçe, zirve yarışında üst sıralardan kopmak istemiyor. Olympiakos ise Euroleague'de son 3 maçtır mağlup olmuyor. Yunan ekibi en son yenilgisini İtalya deplasmanında EA7 Olimpia Milano'dan almıştı.

        İSTATİSTİKLERLE İKİ TAKIM

        Euroleague'de Fenerbahçe; 77.5 sayı, 32.2 ribaund ve 17.7 asist ortalamalarıyla oynarken, Olympiakos ise 79.4 sayı, 37.4 ribaund ve 14.9 asist ortalamalarıyla mücadele ediyor. Sarı-lacivertlileri 12.5 sayı ortalamasıyla oynayan Ekpe Udoh sırtlarken, kırmızı-beyazlılarda ise Georgios Printezis 13.0 sayı ortalamasıyla takımına katkıda bulunuyor.

        SALON KONUMU

        Harita
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ