Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Dünya Kupası 2014 İspanya İspanya Hollanda hangi kanalda, İspanya Hollanda saat kaçta, İspanya Hollanda TRT, İspanya Hollanda izle, İspanya Hollanda canlı izle - Dünya Kupası 2014 Haberleri

        Güney Afrika’da düzenlenen 2010 Dünya Kupası’nın final mücadelesi İspanya ile Hollanda’yı karşı karşıya getirmişti. İki Avrupa devinin kapışmasında gülen taraf Matadorlar olmuştu. 4 yıl sonra, ne tesadüftür ki bu iki ülke Brezilya’daki Dünya Kupası’nda B Grubu’nda eşleşti. Son finalin rövanşı niteliğindeki karşılaşma bugün TSİ 22.00’de başlayacak ve TRT 1’den naklen yayınlanacak. Ancak iki ülke arasındaki ‘Futbol Savaşı’ dün ‘Psikolojik Savaş’ boyutuna ulaştı. AS Gazetesi, Galatasaraylı Wesley Sneijder, Fenerbahçeli Dirk Kuyt ve Milanlı Nigel de Jong’un otelden kaçarak eğlenmeye gittiklerini ve ertesi sabah 11.00’de otele geri döndüklerini iddia etti.

        ‘VAN GAAL’DEN İZİN ALDILAR’

        “Skandal” olarak servis edilen bu haberin ardından ise Hollanda cephesi olayı yalanladı. Milli takıma yakın kaynaklar, 3 futbolcunun teknik direktör Louis van Gaal’den izin aldıklarını ve sadece sabah kahve içmeye gittiklerini ifade etti. Oyuncuların sonrasında otele dönerek kondisyon çalışmasına katıldıkları belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ