Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere İngiltere Premier Lig ekiplerinden Sunderland'da forma giyen İngiliz yıldız oyuncu Adam Johnson, 15 yaşında bir kızla ilişkiye girdiği için tutuklandı - Futbol Haberleri

        HTSPOR.COM / Dış Haberler

        İngiltere Premier Lig ekiplerinden Sunderland'da forma giyen İngiliz yıldız oyuncu Adam Johnson, 15 yaşında bir kızla cinsel ilişkiye girdiği gerekçesiyle tutuklandı.

        BBC ve Sky Sports'un da flaş başlıkla verdiği haberlere göre 27 yaşındaki oyuncu 16 yaşın altındaki bir kız çocuğuyla ilişkiye girdi ve bu nedenle tutuklandı. Sabah saatlerinde tutuklanan Adam Johnson'un evinde silah bulunduğu da bildirildi.

        Durham Polisi'nden yapılan açıklamada, "27 yaşındaki bir kişi, 16 yaşından küçük bir kızla ilişkiye girdiği şüphesiyle sabah saatlerinde gözaltına alındı. Kendisi halen gözaltında ve soruşturması devam ediyor" ifadesi kullanıldı.

        Sabah saatlerinde tutuklanan Adam Johnson'un evinde silah bulunduğu da bildirildi.

        KADRO DIŞI KALDI

        27 yaşındaki Adam Johnsun'a bir darbe de kulübü Sunderland'den geldi. Premnier Lig ekibinden yapılan açıklamada Johnson'ın sözleşmesinin askıya alındığı ve soruşturmanın sonucuna göre daha detaylı bir açıklama yapılacağı belirtildi.

        EVE OPERASYON YAPILDI

        Johnson'ın evinin yakınlarında oturan görgü tanıkları, oyuncunun evine sabah saatlerinde 3 adet plakasız aracın ve bir de polis minibüsünün gelerek eve girdiğini, 20 dakika sonra bölgeden ayrıldıklarını bilgisini verdi.

        Polis gözetiminde olan Johnson'ın konuyla ilgili sorgusunun bittiği, daha sonra yüksek bir kefaletle serbest kaldığı ancak günlük yaşantısına dair bazı kısıtlamalar getirdiği belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ