Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaşlı taraftarlar, Quaresma'yı unutamıyor - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR

        Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final ilk maçlarına damga vuran isim son derece tanıdıktı! Beşiktaş’ın eski yıldızı Ricardo Quaresma, takımı Porto’nun Bayern Münih’i 3-1 yendiği maça damga vurdu. 2 golle yıldızlaşan Q7 hakkında 90 binden fazla tweet atıldı. Beşiktaşlı taraftarlar, eski gözdelerine duydukları özlemi, “Ayrıldıktan sonra güzelleşen sevgili gibisin Quaresma”, “Ayağının dışına kurban”, “Neredesin be oğlum” ifadeleriyle dile getirdi.

        ‘İYİ KONSANTRE OLDUK’

        Maçın ardından UEFA’ya konuşan tecrübeli yıldız ise galibiyetin sırrı olarak ‘konsantrasyonu’ gösterdi. Q7, “Maça çok iyi hazırlanmıştık. Bayern Münih gibi takımları yenmek için zaten çok konsantre şekilde sahaya çıkmak gerekir. Biz de bunu yaptık” şeklinde konuştu.

        PORTO’DA 600 BİN EURO’YA OYNUYOR

        Beşiktaş forması giydiği dönemde yıllık 3.5 milyon Euro garanti ücret kazanan Quaresma, Porto’da ise 600 bin Euro garanti ücret artı bonuslar karşılığında forma giyiyor. Porto, Alman devini elediği takdirde yarı final primi olarak 4.9 milyon Euro gelir sağlayacak. Bu durumda 600 bin Euro alan Quaresma, 8 yıllık ücretini karşılamış olacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ