Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Ersun Yanal: "Galatasaray'dan bize ne!" - Trabzonspor Haberleri

        HTSPOR/Haluk AYYILDIZ

        Trabzonspor’da nefesler tutuldu, G.Saray maçı öncesi heyecanlı bekleyiş başladı. Avni Aker’de önce G.Saray’la bir hafta sonra da Beşiktaş’la karşılaşacak olan Bordo-Mavililer, şampiyonluk yarışında kilit bir öneme sahip... Bu durumun da farkında olan ve “G.Saray’ın ligdeki konumu bizi ilgilendirmez” diyen yönetici Köksal Güney’den sonra teknik patron Ersun Yanal da aynı konuya dikkat çekti.

        ‘KAYIPSIZ DEVAM EDELİM’

        Kalan haftaları kayıpsız atlatmak istediklerini belirten Yanal, “Ligin konumunu belirleyecek iki önemli maç oynayacağız. Bunlardan ilkine pazar günü çıkacağız. G.Saray maçında rakibimizin durumu bizi çok fazla ilgilendirmiyor. Rakibin durumundan çok bizim ligi nerede bitireceğimiz önemli. Bu yüzden kalan haftaları kayıpsız geçmemiz gerekiyor. Sahamızda çok önemli maçlar oynayacağız. G.Saray’ı yenerek bu seriye iyi başlamak istiyoruz” diye konuştu.

        ‘TARAFTAR DESTEK VERSİN’

        Süper Lig’e verilen arada iyi bir hava yakaladıklarını ve tamamen maça konsantre olduklarını belirten Yanal, “Artık bu maçın taktiksel çalışmalarına hız verdik. İyi bir çalışma temposu yakaladık. Moral olarak da iyi durumdayız. Pazar akşamı taraftarımıza çok çok ihtiyacımız olacak. Her zaman desteğini hissettiğimiz taraftarımıza güzel bir gün yaşatmalıyız” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ