Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray G.Saray’da gelecek ay yapılacak seçimli olağan genel kurulda başkan adaylığı için başvurular bugün sona erecek. - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR / Erhan TELLİ

        G.Saray’da gelecek ay yapılacak seçimli olağan genel kurulda başkan adaylığı için başvurular bugün sona erecek. 16 Mayıs Cumartesi, çoğunluk sağlanamaması durumunda ise 23 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilecek olağan genel kurulda, kulüp başkanlığına aday olabilmek için seçimin yapılacağı genel kurula katılma hakkına sahip en az 100 üyenin, adaylık başvurusunda bulunacak kişiyi divan başkanlığına önermesi gerekiyor.

        Başkan adayları, aday listelerine dahil ettikleri yönetim kurulu, denetim kurulu, disiplin kurulu, sicil kurulu üye ve yedeklerinin isimlerini ve öz geçmişlerini en geç seçim genel kurulu birinci toplantı tarihinden 15 gün önce saat 18.00’e kadar imza karşılığında divan kurulu başkanlığına verecek. Belirtilen bilgi ve belgeleri bugün saat 18.00’e kadar divan kurulu başkanlığına vermeyenler aday olamayacak.

        RAKİBİ TURGAY KIRAN

        Sarı-Kırmızılı kulüpte şu ana kadar mevcut yöneticilerden Dursun Özbek’in yanı sıra Ahmet Özdoğan, Turgay Kıran ve Mustafa Cengiz başkanlık için adaylığını açıklamıştı. Son anda Mustafa Cengiz liste hazırlamakta sıkıntı yaşadığı için yarıştan çekildi. Ahmet Özdoğan’ın da çekilebileceği iddia edildi. Bu kez seçime iddialı bir şekilde hazırlanan Turgay Kıran’ın ise listesini tamamlayarak yarışa gireceği konuşuluyor.

        ÖZBEK’İN LİSTESİ HAZIR

        Şu an başkan yardımcılığı görevi yapan Dursun Özbek listesini hazırladı. Otelcilik alanındaki faaliyetleriyle tanınan Özbek'in, seçim listesi: "Cengiz Özyalçın, Nasuhi Sezgin, Eşref Alaçayır, Cüneyt Tanman, Can Topsakal, Fatih İşbecer, Tayfun Demir, İsmail Sarıkaya, Ural Aküzüm, Tarık Taşar, Alper Narman, Murat Atay, Ali Yüce, Burçin Aslan, Selim Arda Üçer."

        FUTBOL TANMAN’A

        Dursun Özbek seçilmesi halinde Florya’yı efsane kaptan Cüneyt Tanman’a emanet edecek. Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak’ın aktif görev almak istememesi nedeniyle Tanman’la görüşen Özbek, kendisini ikna etmişti. Tanman daha önce Futbol Federasyonu’nda Milli Takımlar’dan Sorumlu Yönetim Kurulu üyeliği yapmıştı.

        HULK VE IBRAHİMOVİC SÖZLERİ VERMİŞTİ!

        Mustafa Cengiz beklenildiği gibi yarıştan çekildi. Cengiz, “Mevcut konjonktürde yerleşik mental statükonun alt edilmesi için gereken refleksin oluşmadığını gördük. Kulübün selameti ve dirliği adına adaylıktan, bu seçim dönemi için, çekiliyorum” açıklaması yaptı. Cengiz, Hulk ve İbrahimovic’i alabilecekleri sözünü vermişti!

        RAKİBİ TURGAY KIRAN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ