Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Juventus ile Real Madrid, Torino'da karşı karşıya geliyor - Futbol Haberleri
        JUVENTUS - REAL MADRİD MAÇININ TÜM DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

        Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Juventus ile Real Madrid, Torino'da Juventus Arena'da karşı karşıya geldi. 90 dakikası büyük bir çekişmeye sahne olan maçın 8. dakikasında eski Real Madridli Morata takipçiliğini konuşturarak İtalyan ekibini 1-0 öne geçirdi.

        Bu golden sonra rakip kaleye daha fazla adamla gitmeye başlayan İspanyol temsilcisi beklenen golü 27. dakikada James'in ortasında Ronaldo'nun kafa golüyle buldu: 1-1. İlk yarı bu skorla sona erdi.

        Dakikalar 57'yi gösterdiğinde ise Tevez hızla ceza sahasına girdi ancak Carvajal arkadan gelerek Arjantinli yıldızı indirdi. İngiliz hakem Martin Atkinson penaltı kararı verirken Carvajal'e hiç bir şekilde kart göstermedi. Bu karar Juventuslu oyuncular tarafından büyük tepkiyle karşılandı. Penaltıda topun başına da Tevez geçti. Golcü oyuncu sert bir vuruşla takımını 2-1 öne geçirdi. Kalan dakikalarda Real Madrid tüm hatlarıyla rakip kaleye yüklendi. Juventus ise kontrataklarla skoru arttırmaya çalıştı. Savunma oyuncuları bu ataklarda hata yapmayınca karşılaşma 2-1 Juventus galibiyeti ile sonra erdi. Bu karşılaşmanın rövanşı gelecek hafta İspanya'da Santiago Bernabeu'da oynanacak.

        RONALDO MESSİ'Yİ GEÇTİ

        Öte yandan takımının tek golüne imza atan Ronaldo, Devler Ligi'ndeki gol sayısını 76'ya yükselterek 75 gollü Messi'nin önünde zirvede yer aldı. 71 gollü Raul 3. sırada 56 gollü Ruud Van Nistelrooy ise 4. sırada yer alıyor.,

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ