Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Bülent Yavuz, Galatasaray - Beşiktaş derbisini değerlendirdi - Galatasaray Haberleri

        Türk Telekom Arena'da Galatasaray, Beşiktaş'ı 2-0 yendi ve liderliğini son haftaya taşıdı. Fenerbahçe yarın Başakşehir'e puan kaybederse Galatasaray şampiyonluğunu ilan eder. Derbinin oyunu değil ama taraftarı muhteşemdi. Hem seyirci rekoru kırıldı hem de koreografi görülmeye değerdi.

        Hakem Hüseyin Göçek, Galatasaray'lıymış, Beşiktaş'lıymış... Nereli olursa olsun. O hakemliğe başlarken ettiği yemine sadık kalarak maçlar yönetiyor. Türk Telekom Arena'daki maçta onlardan biriydi. Özellikle ilk devre çok iyi bir yönetim tarzı sergiledi. 2. devre oyun sıkışınca hakem de zorlanmaya başladı. Melo'nun rakibinin baldırına basması sarı kart olmalıydı. Hakem sadece faul verdi. Demba Ba topa vurmaktan sarı kart aldı ama Selçuk İnan şanslıydı hakemden sarı kart görmedi. İlk yarı Hakan Balta'nın eline gelen topta penaltı yoktu. Hakem de zaten oyunu devam ettirdi.

        76. dakikada Sivok'un ceza alanı içerisinde Umut Bulut'a yaptığı müdahale bence penaltı olmalıydı.

        Sosa ve Yasin'in karşılıklı horoz dövüşünde sarı karttan fazlası olmazdı. Hakemde sarı kart göstererek doğru kararı verdi. Müsabaka 2-0 bitti. Bu maçta ki hakem kararları pek de ön plana çıkmaz.

        Muslera takımının yıldız oyuncusuydu. Bu galibiyette 'Aslan payı' onun. Geriye sadece bir hafta var. Bu sezon olağanüstü sürprizlerle dolu dolu geçti ve bakalım şampiyonluk son haftaya kalacak mı?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ