Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Yeşilçam’ın o oyuncusu çete operasyonunda gözaltına alındı - Güncel Haberler

        İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın dün açıkladığı Kafes-18 operasyonunun İstanbul ayağında gözaltına alınan Nedim Baybaşin ve adamlarının yer aldığı soruşturmanın detayları ortaya çıkıyor. Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre,. İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince bu operasyon kapsamında düzenlenen operasyonda Baybaşin ve 5 adamı yakalandı.

        42 MİLYONLUK İCRALIK ARSA İHALESİ

        Operasyonun, Büyükçekmece’de bulunan bir otel sahibi Osman Göçek ile Özbek uyruklu B.A.’nın silahla yaralandığı olayla ilgili olduğu öğrenildi. İddiaya göre, iki isim 42 milyon lira bedelle icradan satılacak bir arsa yüzünden hedef alındı. Arsalarını icraya kaptıran Osman Göçek geri almak için ihaleye girmek istediği, Baybaşin ve adamlarının zorla engel olmaya çalıştığı iddia ediliyor.

        REKLAM

        YEŞİLÇAM OYUNCUSUNUN KARDEŞİ DE GÖZALTINA ALINDI

        Osman Göçek bu soruşturma kapsamında Yeşilçam’ın eski oyuncularından biri olan kardeşi Refik Göçek’ten de şikayetçi olduğu ortaya çıktı. Bu şikayet üzerinde kardeşi Refik Göçek’te gözaltına alındı. Refik Göçek Cüneyt Arkın’ın birçok filminde rol aldı. Refik Göçek, ayrıca jaguar filminde ise başrol oynamıştı

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ