Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe’nin eski hocası Aykut Kocaman, Red Bull Salzburg’un 22 yaşındaki stoperi Martin Hinteregger’in alınmasını tavsiye etti - Fenerbahçe Haberleri

        Habertürk SPOR

        Yeni sezon için yoğun uğraş veren Fenerbahçe’de stopere yapılacak transfer için de adaylar artmaya devam ediyor. Bu kapsamda Sarı-Lacivertliler’in eski teknik direktörü Aykut Kocaman, Ali Yıldırım ile yaptığı görüşmede Kanarya’ya bir oyuncu önerdi. Red Bull Salzburg forması giyen 22 yaşındaki Martin Hinteregger’i Fenerbahçe’ye öneren Kocaman, “Konyaspor için alınması çok zor, çok pahalı bir oyuncu. Fakat siz transfer edebilirsiniz. Gelecek vadeden çok iyi bir stoper” ifadelerini kullandı.

        FORVETE BİR ADAY DAHA: LEANDRO DAMİAO

        Bu arada Fernandao’nun yanı sıra hücum hattına alternatif arayışlarını da sürdüren Fenerbahçe’nin Internacional’da forma giyen Leandro Damiao için fiyat soruşturması yaptığı öğrenildi. Brezilyalı kaynaklara göre Kanarya, menajerler aracılığı ile teklif yaparken, yönetimin oyuncunun maliyetinin ortaya çıkmasından sonra girişimlere başlayacağı öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ