Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fatih Terim'den Pro Lisans Kursu'na ziyaret - Futbol Haberleri

        Titanic Hotel'de düzenlenen UEFA Pro Lisans 3'üncü Aşama Kursu'na katılanlarla bir araya gelen Terim, günümüz futbol antrenörlüğündeki trendleri ve futbol direktörlüğünün özellikle eğitim alanında yaptığı çalışmaları içeren bir konuşma yaptı. Kursiyerlerle deneyimlerini de paylaşan Fatih Terim, taktiksel bilgiler verdi.

        Kursa Abdullah Ercan, Alaettin Tutaş, Arif Erdem, Hakan Tecimer, Hami Mandıralı, Hamit Cihan, Hasan Özer, İsmet Kamak, Nevzat Dinçbudak, Okan Buruk, Orhan Kaynak, Önder Karaveli, Reha Kemal Erginer, Sait Karafırtınalar, Sefer Yılmaz, Selahaddin Dinçel, Sercan Görgülü, Suat Kaya, Şenol Fidan ve Tugay Kerimoğlu katıldı.

        Antrenör Eğitmenleri Ömer Kaner, Tuna Güneysu ve Muammer Birdal ile TFD Koordinatörü Prof. Dr. Bülent Bayraktar, Prof. Dr. Acar Baltaş, Prof. Dr. Niyazi Eniseler, Doç. Dr. Mehmet Özçağlayan, üst klasman hakemi Çağatay Şahan ve Sezgin Takmaz kursta eğitim veren isimler oldu.

        UEFA Pro Lisans 3'üncü Aşama Kursu'nun bugün tamamlanmasının ardından kursiyerler UEFA'nın eğitim programı çerçevesinde Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'a gitti. Kursa katılan antrenörler burada U21 Avrupa Şampiyonası'nı izleyecek ve yapılacak eğitimlere katılacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ