UEFA'nın Başakşehir kararı
İstanbul Başakşehir Kulübü, önümüzdeki sezon Türkiye'yi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil edecek
Giriş: 18.06.2015 - 14:36 Güncelleme:
3 Temmuz sürecinde futbolcular İbrahim Akın ve İskender Alın ile ilgili soruşturma geçiren Başakşehir Kulübü, spor toto süper lig’i 4. sırada bitirmesinden sonra TFF üzerinden UEFA’ya bir bilgilendirme yapmıştı.
Bu bilgilendirme sonrasında kendilerinden bir de görüş istenen Başakşehir, bu görüşü de UEFA’ya göndermişti. Gerekli bilgilendirmeler ve görüş bildirmeler sonrasında UEFA’dan da yanıt geldi. UEFA, İstanbul Başakşehir Kulübü’nün önümüzdeki sezon Türkiye’yi UEFA Avrupa Ligi’nde temsil edeceğini onayladı.
Teknik Direktör Abdullah Avcı, "Toplantıda aldık haberi. İdari heyetle toplantıdaydık. Kararı duyunca bir alkış koptu. Planlamamızı gidiyormuş gibi yaptık zaten. Şimdi de aynen devam edeceğiz" diye konuştu
Eurosport
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ