Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Cüneyt Tanman'dan Soldado açıklaması! - Galatasaray Haberleri

        Golcü transferi için çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı yönetimin listesinde Huntelaar ve Niasse'nin yanı sıra Roberto Soldado'nun da olduğu iddia edilmiş ve hatta Galatasaray'ın İspanyol oyuncunun transferi için prensip anlaşmasına vardığı ifade edilmişti.

        Konu hakkındaki açıklama Galatasaray Sportif Direktörü Cüneyt Tanman'dan geldi. Tanman, TRT'den Ersin Düzen'e yaptığı açıklamada; "Roberto Soldado bizim listemizde yer almıyor, Oumas Niasse transfer listemizin bir numarasında" ifadelerini kullandı.

        "HAMZAOĞLU, GIGNAC'I ÇOK İSTİYORDU"

        Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan ancak Meksika Ligi ekiplerinden Tigres'e transfer olan Gignac hakkında konuşan Hakan Ünsal ise; "Önümüzdeki günlerde Galatasaray tekrardan önemli bir isme yönelmek zorunda kalacaktır. Gignac hocanın çok istediği bir oyuncuydu ancak imza parası yüzünden bu transfer gerçekleşmedi. Hamza hoca iyi niyetli olarak Galatasaray'ın parasını harcamayalım daha sınırlı gidelim öz kaynaklarımızı kullanalım düşüncesi güdüyor ama işin açıkçası o önemli isim transferini yapmak zorunda kalacak" şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ